-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.141
Acıbadem hep aynı prosedürü uyguluyor, iyice kalınlaşması için garantiye alıyorlar heralde. Arkadaşım da burada oldu onun da aynı şekilde ilk adet gününde transfer yapıldı. 2 ay bu şekilde rahmi hazırlama yapıyorlar bundan önceki ay da geçici menopoza sokan iğne yaptırmışlardı; ben de hiç bilemiyorumBenim transfer de bir sonraki adet günüme çok yakın bi tarihte olacak. Sizin neden öyle oldu peki?
Adet oldun mu canım. Ben de olacak gibiyim estrofem kullandığım halde.
Tamam canım çok sağol. İlk deneyim olduğu için malum tecrübesizim. Aşılamalarda da erken adet oldum. Bunu da öyle sandımAdet ağrıları normal canım merak etme..
Estrofem kullandığımız müddetce adet olmuyoruz.. RABBİM güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah...
Inşallah canım :)Hadi hayırlısıBize de haber ver doktorun dediklerini
Canım ben de ilk tedavimi acıbademde oldum transferim adetimin 18.günü yapıldı rahim kalınlaşmasına göre yapıyolar belirli bi prosedür yok herkesin tedavi şekli farklı yani :)Acıbadem hep aynı prosedürü uyguluyor, iyice kalınlaşması için garantiye alıyorlar heralde. Arkadaşım da burada oldu onun da aynı şekilde ilk adet gününde transfer yapıldı. 2 ay bu şekilde rahmi hazırlama yapıyorlar bundan önceki ay da geçici menopoza sokan iğne yaptırmışlardı; ben de hiç bilemiyorum
Bende az derecede pko var ama bu sebepten degil esimden dolayi yaptirdik tup bebekMerhaba pkolu olup da tüp bebek yapan var mı ? Ya da kilodan dolayı?
Canım ben de pkoluyum ama ileri derece değil sanırımMerhaba pkolu olup da tüp bebek yapan var mı ? Ya da kilodan dolayı?
BelirtileerKızlaaar bel ve kasık ağrım başladı
İnşallah Hoşgeldin benim de 24 ocak yakınızMerhaba kizlar bende 23 ocak persembe günü transfer oldum insallah bebislerimiz bize tutunurlar
Hosbulduk aynen yakınız hic belirtin var mıİnşallah Hoşgeldin benim de 24 ocak yakınız
Bugün belim ve sağ kasığım ağrımaya başladı ama belirti midir bilmiyorum ilk tedaviden bir kızım var onda da aynı ağrılar olmuştuHosbulduk aynen yakınız hic belirtin var mı
Benim de dün belimde bi sızı oldu aksam alt karın kısmimda bir kesik atmissin gibi sızi oldu bugun de oldu ama kasik agrisi ilk transfer zamanimda olmustuBugün belim ve sağ kasığım ağrımaya başladı ama belirti midir bilmiyorum ilk tedaviden bir kızım var onda da aynı ağrılar olmuştu
Sende durumlar nasıl?
Kızlar! Oldu bu iş176 cıktı sonucm tabi cuma tekrarlayacagim. Simdilik güzel
Benim de ilk demeydi tüplerim alınmıştı sonucumda olumsuznapıcam kızlar
İnsan vücudu çok garip bazen de psikolojik belirti üretiyorum gibi geliyor burada okuyorum ve vücudum aynısını üretiyor diyorumBenim de dün belimde bi sızı oldu aksam alt karın kısmimda bir kesik atmissin gibi sızi oldu bugun de oldu ama kasik agrisi ilk transfer zamanimda olmustu