2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim transfer de bir sonraki adet günüme çok yakın bi tarihte olacak. Sizin neden öyle oldu peki?
Acıbadem hep aynı prosedürü uyguluyor, iyice kalınlaşması için garantiye alıyorlar heralde. Arkadaşım da burada oldu onun da aynı şekilde ilk adet gününde transfer yapıldı. 2 ay bu şekilde rahmi hazırlama yapıyorlar bundan önceki ay da geçici menopoza sokan iğne yaptırmışlardı; ben de hiç bilemiyorum

Canım ben de ilk tedavimi acıbademde oldum transferim adetimin 18.günü yapıldı rahim kalınlaşmasına göre yapıyolar belirli bi prosedür yok herkesin tedavi şekli farklı yani :)

Bugün belim ve sağ kasığım ağrımaya başladı ama belirti midir bilmiyorum ilk tedaviden bir kızım var onda da aynı ağrılar olmuştu
Sende durumlar nasıl?
Benim de dün belimde bi sızı oldu aksam alt karın kısmimda bir kesik atmissin gibi sızi oldu bugun de oldu ama kasik agrisi ilk transfer zamanimda olmustu

Benim de dün belimde bi sızı oldu aksam alt karın kısmimda bir kesik atmissin gibi sızi oldu bugun de oldu ama kasik agrisi ilk transfer zamanimda olmustu
İnsan vücudu çok garip bazen de psikolojik belirti üretiyorum gibi geliyor burada okuyorum ve vücudum aynısını üretiyor diyorum
Beklerken can yoldaşı oluyoruz işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…