2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha cok erken degil mi ben de 24 ocakta yapmistim pazar gunu test yapmayi düşünüyorum

Kızlar gözünüz aydın. Çok sevindim ❤❤ Allah tamamına erdirsin. Ben de sayfada 8.gün pozitif Çıkmayıp 12.gün çıkanları gördüm yine umutlandım. Umut fakirin ekmeği
Tabi ki var öyle diyorum ya kendi gözlerimle gördüm kadın 9. Gün kan vermiş çıkmamış ilaçları bırakmış 12. gün hastane de poZitif olmuş

Canım benim kaçıncı günün hangi embriyo ya burda o kadar kalabalığız ki hep unutuyorum.Belirtin var miydi
Aynen canım çok doğru unutuyoruz birbirimizi 5. Gün embriyosu ve 3. Denemem
Rabbim ol deyince oluyor.
belirtim 3 gün kahverengi lekem geldi damla damla ve kasık ağrım oldu son iki gündür transfer olmamış gibiydim ama varmış meğer

biz neden korkuyoruz işte bu yüzden erken yaparız negatif görünür zehir ederiz kendimize diye :) yapma yapma daha çok erken ztn 7den önce çıkmaz. ikiz de olsa tek de olsa çıkmaz canım
İnş canım allahım görsün hepimizi valla size haber edicem ama canım sıkılmadı degil sıkıldı

Daha cok erken degil mi ben de 24 ocakta yapmistim pazar gunu test yapmayi düşünüyorum
Aynen canım erken işte dayanamadım inş rabbim gönlümüze göre verir ne bilim ben baya erken davrandım sanırım allahım olumsuz olmasın inşallah seninde güzel haberlerin olur canım kaçıncı gün embriosu senin kaç tane kondu

İnş canım allahım görsün hepimizi valla size haber edicem ama canım sıkılmadı degil sıkıldı
gerçek sonuc bir çıksın da o zaman zaten hepimiz sıkılırız. Şimdiden niye boşuna kendini üzüyorsun. Son 2 saatim benim de 2 saat sonra negatif olursa oturur beraber üzülürüz

gerçek sonuc bir çıksın da o zaman zaten hepimiz sıkılırız. Şimdiden niye boşuna kendini üzüyorsun. Son 2 saatim benim de 2 saat sonra negatif olursa oturur beraber üzülürüz
Allahım inşallah gönlüne göre versin rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hayırlı haberlerini bekliyorum canım

İnşallah canım. Ben ne düşük yaptığım gebelikte ne kimyasal gebelikte lekelenme yaşamadım, yinede kaybettim. İnşallah bu kez kucağıma almayı nasip eder rabbim. Bizede tüm isteyenlerede nasip olsun.

İşte ona sessiz düşük deniliyor. Ben de hiç leke yaşamadım. İki aşılama biri pozitif ve düşükle sonuçlandığı için kalp atışına kadar tam sevinme hissim yok. Ama bu sefer genetikli embriyo bişey olmaz inşallan hayırlısı ile.. kan sulandırıcı kullanmıyorum.

Sabahleyin kelebekmkelebek umutsuz konusunca cok üzüldüm demek ki insan hic tanimadan da birborinon derdine ortak olabiliyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Canım dertler bir olunca illa tanıdık olmaya gerek yok ki Bende çok üzülmüştüm yok sanıyordum iş bile yapmaya başlamıştım sonra sonucu gördüm hemen yattım geri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…