- 29 Mart 2013
- 125
- 182
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.021
yaaa!!!Kızlar testimi yaptım
Allahım inşallah hayırlı sonuçlar olsun. Evet çok net çıktı şükürler olsun çok korkmuştum yaptım hayal meyal belirmeye başladı yok diye ağlıyordum sonra da var diye ağladım allahım herkese yaşatsın bu duyguyu öyle güzel kiyaaa!!!müthişşş ne kadar da koyu çıkmış! benim de sonucum 3 gibi çıkar. Allahım hayırsızı hayırlı eyle diye dua ediyorum
Korkma canım benim 4 gün üst üste geldi o lekeler yerleşiyorlar da ondanKızlar 5.gün embriyosu 8.gün kanda 96 çıktı hcg. Ama biraz önce ilk kez minik kahverengi leke geldi silerken. Pedime de gelmiş sonra.
hayır sakın daha erken. 3 4 gün sonra tekrarlarsınızKızlar mrb ben 25 ocak cumartesi transferim oldu bugün 5. Günüm transferle birlikte idrar testi yaptım bişey çıkmadı çok stres oldum inanmalımıyım çok üzüldüm erken oldugu için olurmu 5. Gün ebriosu iki tane konulmuştu lütfen yardım
İnşallah öyledir canım. Uzandım zaten hemen. Korktum.Korkma canım benim 4 gün üst üste geldi o lekeler yerleşiyorlar da ondan ❤
Canım daha çok erken 7. Günden sonra beta hcg salgılıyor vücut hiç üzülme 3 gün sonra tekrarla benceKızlar mrb ben 25 ocak cumartesi transferim oldu bugün 5. Günüm transferle birlikte idrar testi yaptım bişey çıkmadı çok stres oldum inanmalımıyım çok üzüldüm erken oldugu için olurmu 5. Gün ebriosu iki tane konulmuştu lütfen yardım
Korkma canım rabbim yardım edecek hayırlısıyla kucağımıza alacağızİnşallah öyledir canım. Uzandım zaten hemen. Korktum.
Oluyorsun canım geçen tedavim negatifti regl oldumİlaç kullanırken regl olmazsınki cnm inşallah güzel haberler alırız
İnş canım ya ne bilim yaptım baya canım sıkıldıhayır sakın daha erken. 3 4 gün sonra tekrarlarsınız
Tebrikler canım hamilesinKızlar testimi yaptım
inş canım ya çok gerildimCanım daha çok erken 7. Günden sonra beta hcg salgılıyor vücut hiç üzülme 3 gün sonra tekrarla bence
biz neden korkuyoruz işte bu yüzden erken yaparız negatif görünür zehir ederiz kendimize diye :) yapma yapma daha çok erken ztn 7den önce çıkmaz. ikiz de olsa tek de olsa çıkmaz canımKızlar mrb ben 25 ocak cumartesi transferim oldu bugün 5. Günüm transferle bir
İnş canım ya ne bilim yaptım baya canım sıkıldı
İnşallah canım. Ben ne düşük yaptığım gebelikte ne kimyasal gebelikte lekelenme yaşamadım, yinede kaybettim. İnşallah bu kez kucağıma almayı nasip eder rabbim. Bizede tüm isteyenlerede nasip olsun.Korkma canım rabbim yardım edecek hayırlısıyla kucağımıza alacağız
Teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşallah ama işte korkular devam ediyor sağlıklı olacak mı nasıl olacak diyeTebrikler canım hamilesin
İnşallah canım sanırım bunlar tutunma belirtisi yani lekelenmeler iyiye işaret Allah’ın izniyleİnşallah canım. Ben ne düşük yaptığım gebelikte ne kimyasal gebelikte lekelenme yaşamadım, yinede kaybettim. İnşallah bu kez kucağıma almayı nasip eder rabbim. Bizede tüm isteyenlerede nasip olsun.