-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.921
inşallah canmİlk deneme için ben 5 tane erken gebelik testi almıştım. Kısmet değilmiş ilkine. Son kalanı dün kullandım çift çizgi. Senin ilk denemede tutar inşallah.
Yapmadım.. Zaman daraldikça Yusuf yusufum korkuyorum çoktest yaptınız mı sizi merak ettim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Bende sabah gidip kan veremedim test almaya gidiyorumsonucu yazarım
5.günKaçıncı gün embriyosu sizinki
5.günKaçıncı gün embriyosu sizinki
Var hayırlı olsun, yarın kan ver bencebelli belirsiz sanki
Şimdi iyice koyulaşmışşş ay çok heyecanlandım yaVar hayırlı olsun, yarın kan ver bence
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah.benim bugün 7. Gün. İdrarda önce erken test ile yaptım. Anında ikinci çizgi belirdi. Arkasından ucuz olan testlerden yaptım. Onda da çok net çıktı ikinci çizgi. Şaşkınlık içerisindeyim
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah.belli belirsiz sanki
Benim tek embriyo transferi cnm, şimdilik pozitifBenimde perşembe günü opu yapıldı 12 yumurtadan 7 si döllendi 3.gün arayarak gayet iyi durumdalar dendi bugün 5. Gün ve sadece iyi kalitede bir embriyom kalmış donduruldu.O kadar canım sıkıldı ki en azından 3 4 tane kalır diyordum şu an tek umudum bu embriyonun tutunması. Olmazsa baştan tekrar iğneler tedaviler opu zaten çok kötü geçti hastanelik oldum benim gibi tek embriyoyla transfer bekleyen var mı
Amin cnm inşallahHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah.Bugün ne bereketli
Olur inşallah rabbim ol derse olacak hepimiz bir sprem bir yumurtadan oldukİnşallah o kadar üzüldüm ki olmazsa baştan başlicak gücüm yok çünkü tek umudum o embriyonun tutunması inşallah olur tutunur odaHayırlı olsun inşallah sizinde 5.gün müydü
İnşallah canım inşallahOlur inşallah rabbim ol derse olacak hepimiz bir sprem bir yumurtadan olduk