2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
0 01ASEL01

Olmuşla olana çare yok. İyi ya da kötü neyse o belli zaten.. onu karşılamaya hazırlıklı ol canım. 5. Gün embriyosu olması da etken ama 3. Gün olsa yapmazdım test.

Bende de sürekli tansiyonum düşükmüş hissi var. İyiye işarettir inşallah bunlar.

maşallah canım hayırlı olsun :)

6.gün olacak inşallah. bana 3şubatta bakın dediler ama senden cesaret aldım. 23ocakta transferim yapılmıştı.
Dondurulmuş embriyoysa eğer daha çabuk geçiyormuş hem kana hem idrara. Ama geçmeyebilirde. İçinden yapmak geliyosa yap. Ama sonuç negatif çıkarsa umutsuzluğa kapılma. Pozitif çıkarsa zaten başlayacak telaşlar.

haklısın canm. bizim ilk denememizdi. bakalım hayırlısı. şu bir hafta önceden belli olanlar var ya ondan mı denesem ?

Bende 21 Ocak transferiyim

benim bugün 7. Gün. İdrarda önce erken test ile yaptım. Anında ikinci çizgi belirdi. Arkasından ucuz olan testlerden yaptım. Onda da çok net çıktı ikinci çizgi. Şaşkınlık içerisindeyim
Hayırlı olsunBende sizinle aynı gün transfer oldum ama cesaret edemiyorum evde test yapmaya belirtilerin varmı

Çok ilginç ama bugün belirtilerimin hepsi kayboldu kasık ağrım vardı artık yok sürekli WC gidiyordum o da yok arada bir kahverengi leke gelirdi o da bitti ateş basıyordu dün bugün neredeyse üşüyeceğim ne oldu şimdi bana

haklısın canm. bizim ilk denememizdi. bakalım hayırlısı. şu bir hafta önceden belli olanlar var ya ondan mı denesem ?
İlk deneme için ben 5 tane erken gebelik testi almıştım. Kısmet değilmiş ilkine. Son kalanı dün kullandım çift çizgi. Senin ilk denemede tutar inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…