- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.901
Masallah gayet iyi bir embriyoymuş zaten sağlıkla kucağına alırsın umarımTransferimden bu yana tam 1 hafta geçti. Geçen hafta salı 21 ocakta olmuştum. Bugün 8. Gün transfer günü dahil. İlk denememdi. 5. Gün dondurulmuş embriyosu idi. Pgt liydi. (genetik test) Ankara anatolia.
Bende de sürekli tansiyonum düşükmüş hissi var. İyiye işarettir inşallah bunlar.Ayyy çok sağolun kızlar. Bana yoldaş oldunuz. Ben avm de yaptım evde yapmadım evdekilerden gizli (annemler ablamlar) ve tuvalette ağladım bir süre.. belirti aslında histi. Çok hissettim olduğunu. Bugün inanılmaz baş dönmem vardı midem ekşiyor ağzım bi garip tadı yok. Dün misafir vardı (ablamlar) çok yenildi pasta börek çörek... ve bugün yemekten nefret ediyorum.Eki Görüntüle 2582031
Bende de sürekli tansiyonum düşükmüş hissi var. İyiye işarettir inşallah bunlar.
6.gün olacak inşallah. bana 3şubatta bakın dediler ama senden cesaret aldım. 23ocakta transferim yapılmıştı.Kaçıncı günün olacak yarın?
maşallah canım hayırlı olsun :)Ayyy çok sağolun kızlar. Bana yoldaş oldunuz. Ben avm de yaptım evde yapmadım evdekilerden gizli (annemler ablamlar) ve tuvalette ağladım bir süre.. belirti aslında histi. Çok hissettim olduğunu. Bugün inanılmaz baş dönmem vardı midem ekşiyor ağzım bi garip tadı yok. Dün misafir vardı (ablamlar) çok yenildi pasta börek çörek... ve bugün yemekten nefret ediyorum.Eki Görüntüle 2582031
Dondurulmuş embriyoysa eğer daha çabuk geçiyormuş hem kana hem idrara. Ama geçmeyebilirde. İçinden yapmak geliyosa yap. Ama sonuç negatif çıkarsa umutsuzluğa kapılma. Pozitif çıkarsa zaten başlayacak telaşlar.6.gün olacak inşallah. bana 3şubatta bakın dediler ama senden cesaret aldım. 23ocakta transferim yapılmıştı.
haklısın canm. bizim ilk denememizdi. bakalım hayırlısı. şu bir hafta önceden belli olanlar var ya ondan mı denesem ?Dondurulmuş embriyoysa eğer daha çabuk geçiyormuş hem kana hem idrara. Ama geçmeyebilirde. İçinden yapmak geliyosa yap. Ama sonuç negatif çıkarsa umutsuzluğa kapılma. Pozitif çıkarsa zaten başlayacak telaşlar.
Bende 21 Ocak transferiyimMerhaba kızlar ocak ayı icin burda toplanalım bilgi alışverişi için var mı ocakta transfer olmayi bekleyen ya da transfer olup sonuc bekleyen neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz konuşalım hep beraber
@Pelosh01 14 Ocak
@Martenitsa 14 Ocak / 2. deneme / İzmir Tınaztepe / Erdal Aktan / 5. gün embriyosu
@Kelebek04 15 Ocak / 2 adet 4. gün embriyosu
@mahirinannesi88 15 Ocak
@Yagmur3582 17 Ocak / 2. deneme / İzmir İrenbe /A.Ö. Erdoğdu / 2 adet 3. gün embriyosu
@Little Butterflies 18 Ocak
@esrayılmz03 18 Ocak
@Translokasyon1521 18 Ocak / / 5. gün dondurulmuş / pgt
@Almiraa 18 Ocak
@windrose123 20 Ocak /İzmir İrenbe / 5. gün embriyosu / pgt
@nisandeniz 20 Ocak
M mivfjourney 20 Ocak
@MatMag 20 Ocak
@canimmkendimm 20 Ocak
CeReN_with E CeReN_with E 21 Ocak
G Germinal 22Ocak
0 01ASEL01 23 Ocak
@Mavichimen 24 Ocak
@denizmar 24 Ocak
@Samrali 24 Ocak /Samsun Medikal
B Birumutbekleyen B Birumutbekleyen 27 Ocak
@zeynep8734 29 Ocak / Brüksel tüp bebek / dondurulmuş 2. ilk başarılı
kelebekmkelebek 21 Ocak 5.gun embriyo 3.deneme
@teolog8579 23 Ocak 5.gun embriyo 1.deneme
@duygukaktus 16.Ocak 3.gün embriyo(2 adet) 1.deneme
@Mirayseval 29 Ocak 5.gun embriyo
@denizmar 1.deneme 3.gün embriyo(2Adet) Maslak Acıbadem Bülent Traş
haklısın canm. bizim ilk denememizdi. bakalım hayırlısı. şu bir hafta önceden belli olanlar var ya ondan mı denesem ?
[/QUOTE benim bugün 7. Gün. İdrarda önce erken test ile yaptım. Anında ikinci çizgi belirdi. Arkasından ucuz olan testlerden yaptım. Onda da çok net çıktı ikinci çizgi. Şaşkınlık içerisindeyim
Hayırlı olsunbenim bugün 7. Gün. İdrarda önce erken test ile yaptım. Anında ikinci çizgi belirdi. Arkasından ucuz olan testlerden yaptım. Onda da çok net çıktı ikinci çizgi. Şaşkınlık içerisindeyim
Bende aynı gün oldum ama gram cesaretim yokHayırlı olsunBende sizinle aynı gün transfer oldum ama cesaret edemiyorum evde test yapmaya belirtilerin varmı
İlk deneme için ben 5 tane erken gebelik testi almıştım. Kısmet değilmiş ilkine. Son kalanı dün kullandım çift çizgi. Senin ilk denemede tutar inşallah.haklısın canm. bizim ilk denememizdi. bakalım hayırlısı. şu bir hafta önceden belli olanlar var ya ondan mı denesem ?
Kaçıncı gün embriyosu sizinkiBende aynı gün oldum ama gram cesaretim yok
hayırlı olsun maşallah.benim bugün 7. Gün. İdrarda önce erken test ile yaptım. Anında ikinci çizgi belirdi. Arkasından ucuz olan testlerden yaptım. Onda da çok net çıktı ikinci çizgi. Şaşkınlık içerisindeyim