- 8 Temmuz 2011
- 731
- 161
- 42
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.941
Ayyyyy çok çok sevindim kuzum yaa hayırlı olsun gözün aydın süpeerrr bir haber yorgunluguma iyi geldiKızlar erken gebelik testi yaptım. Anında çift çizgi belirdi. Hemen ya hemen yapar yapmaz. O kadar az silik ki baya belirgin çift çizgi. Allahıma bin şükür hocalarıma merkezime minnettarım.
Senin de hayırlı olsun kucağımıza almayı da nasip etsin rabbim inşallahHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah.Bugün ne bereketli
Evet 5. Günİnşallah o kadar üzüldüm ki olmazsa baştan başlicak gücüm yok çünkü tek umudum o embriyonun tutunması inşallah olur tutunur odaHayırlı olsun inşallah sizinde 5.gün müydü
İnşallah darısı başıma hayırlı olsun sizedeEvet 5. Gün
Gozun aydin canim gebelik var kan ver yarinbelli belirsiz sanki
Canım seninki kaçıncı gündü bir de bugün kaçıncı günün?Senin de hayırlı olsun kucağımıza almayı da nasip etsin rabbim inşallah ♥
Bence silikte olsa var gibi inşallah bebeşin seninledirbelli belirsiz sanki
Yarın sabah ilk işim kan vermek çift çizgiyi görmek için sıra sende inşallahGozun aydin canim gebelik var kan ver yarin
Benim 3. Gün çift embriyo konuldu bugün 11. Gün test günüm yarın normalde ama kızlardan cesaret alıp yaptım testiCanım seninki kaçıncı gündü bir de bugün kaçıncı günün?
Baya koyulaştı şimdiBence silikte olsa var gibi inşallah bebeşin seninledir
Baya belirginleşmiş bence bebişin belkide bebişlerin seninleBaya koyulaştı şimdi
Amin canım inşallah kim istiyorsa diliyorsa allah kucağını boş bırakmasın inşallahBaya belirginleşmiş bence bebişin belkide bebişlerin seninlehadi hayırlı olsun darısı bizlere
Sen keseni gormeye bende pozitifi yazacagim hadi insallahYarın sabah ilk işim kan vermek çift çizgiyi görmek için sıra sende inşallah ♥
Ben burdayim annecim diyor sana tabikide testi al yat yanina en buyuk hakkin ne acılar cektikDurup durup teste bakıyorum deli gibi sabahı zor edicem bu gidişle yanıma alıp yatıcam resmen sabah gözümü açınca ilk onu göreyim diyegörmemişin çift çizgisi olmuş hesabı
AminAmin canım inşallah kim istiyorsa diliyorsa allah kucağını boş bırakmasın inşallah
Durup durup teste bakıyorum deli gibi sabahı zor edicem bu gidişle yanıma alıp yatıcam resmen sabah gözümü açınca ilk onu göreyim diyegörmemişin çift çizgisi olmuş hesabı
Tebrik ederim canım devamı gelsin insallahBenim 3. Gün çift embriyo konuldu bugün 11. Gün test günüm yarın normalde ama kızlardan cesaret alıp yaptım testi