2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar benim kafam çok bulanık ya. Tansiyonum düşük gibi hep ama bakıyorum değil. Estrofem mi ağır mı geliyor, ilaçlar mı bilemiyorum. Varmı sizdede böyle bişey?
Bende aynı durum var ama benim düşük çıkıyor tansiyonum beynim uyuşuyor gibi oluyor değişik bi karıncalanma gibi

Benim de çok ağrım var adet olcak gibi kahverengi lekelenme de oldu bugün ümitsiz bir şekilde yaptım aslında testi bide çok fena kuyruk sokumum ağırıyor
Kuyruk sokumu ve bel ağrısı hamilelikten. Progestan geri geldi bendede bütün gün. Hep korka korka tuvalete gittim bişey mi geldi diye. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin.

Kuyruk sokumu ve bel ağrısı hamilelikten. Progestan geri geldi bendede bütün gün. Hep korka korka tuvalete gittim bişey mi geldi diye. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin.
Kızlar belirti demeyin bu bel agrisi pozitif görenler hafif ayakta durunca oluşan mi yoksa uzanırken mi oluyor? Ben de hiç belirti yok ya bugün 6. Gün transfer günü hariç ve Perşembe regl günüm pozitifleri gördükçe bende hamilelik yok diyorum Bugün pozitif alanları tebrik ederim

Kızlar benim kafam çok bulanık ya. Tansiyonum düşük gibi hep ama bakıyorum değil. Estrofem mi ağır mı geliyor, ilaçlar mı bilemiyorum. Varmı sizdede böyle bişey?

Aynen benim de öyle, estrofem zaten bana hep yapıyordu. Progestan da eklendi şimdi iyice tuhaflaştım. Yürürken sanki yer ayağımın altından kayıyor. İnşallah çabucak geçer şu süreç

Valla benim kuyruk sokumum 4. Günden beri ağrıyor sürekli bir ağrı ama bugün daha şiddetli ağrıyor sabah uyandığımdan beri bide belirtimidir bilmem ama şu son 3 gündür inanılmaz bir adet sancısı var ama tabi bunlar kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişir benim ilk transferim de yerleşme kanaması olmuştu 7. Gün bunda olmadı bugün biraz kahverengi küçük bir leke geldi o kadar. Ayy bide saçma sapan bir sürü rüya gördüm sürekli her gece birde gece terlemesi oldu

Kızlar herkese hayırlı olsun. Allah hepimizinkinin devamını getirsin. Bugün 7. Gün idrarda pozitif aldım demiştim ya.. akşam çok minik bir kan gördüm çamaşırımda. Acaba yerleşme kanaması mıdır? Pembemsi renkte bir damla bişey daha önce yaşayan var mı?

Bu yazdıkların bende yok valla sadece adet belirtim var göğüslerim de sönük zaten bu kadar progestan kullanmama rağmen

Öyledir insallah kan ver bence yarın

Bu yazdıkların bende yok valla sadece adet belirtim var göğüslerim de sönük zaten bu kadar progestan kullanmama rağmen
Dedim ya herkes de aynı şey olmaz diye benim de göğüslerim sabah bi kalktım inmiş şişliği ne kadar üzüldüm bi bilsen göğüsler yanıltıcı oluyor bence

Ben sandalyede otururken uzanırkende oluyor. Ama tabiki kesin değil hiç bişey. Vardır inşallah bebeğin.

Yerleşmeyle ilgilidir bence

Aynen benim de öyle, estrofem zaten bana hep yapıyordu. Progestan da eklendi şimdi iyice tuhaflaştım. Yürürken sanki yer ayağımın altından kayıyor. İnşallah çabucak geçer şu süreç
Ben geçen transferde 3 tane kullanıyordum bu kez 4e çıkardılar. Kendimde değilim ara ara başım filan çatlıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…