2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
seninle transferimiz aynı günmüş senin de bugün 8. gün dimi? Sen yaptın mı test :) W windrose123
Yaptım:))) 5. Testim sanırım. Soluk çizgi cikiyor. 12. Günü bekleyecegim, garanti olsun diye kan icin. Benim 3 tane 8 haftalık kalp atışları duran gebeliğim oldu. Aldırmak zorunda kaldım. Translokasyon varmış ben de. Çok zor günler yasadim. İlk transfer başarılıydı çok şükür, bir oğlum var, ikincisi de öyle olur inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

yaa ben mi kaldım bi :) ne zaman basladın yapmaya. yarın sabah yapsam mı ya. biraz gaza ihtiyacım var sanırım

Kızlar erken gebelik testi yaptım. Anında çift çizgi belirdi. Hemen ya hemen yapar yapmaz. O kadar az silik ki baya belirgin çift çizgi. Allahıma bin şükür hocalarıma merkezime minnettarım.
oleeyyy!! gözün aydınn. Senin transferin benden bi gün sonraydı değil mi? Yarın yapıyorum ben de tamam artk!

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Hayırlı olsun arkadaşım. Bu kez sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.

Kızlar ya suyu cok icince lavabo ihtiyacida cok oluyor haliyle yavas yavas kalkiyorum bu kadar kalkma sorun olmaz degil mi bide igne vurulup geldim jelden sonrada yuruyorum yavas yavas

Ayyy çok sağolun kızlar. Bana yoldaş oldunuz. Ben avm de yaptım evde yapmadım evdekilerden gizli (annemler ablamlar) ve tuvalette ağladım bir süre.. belirti aslında histi. Çok hissettim olduğunu. Bugün inanılmaz baş dönmem vardı midem ekşiyor ağzım bi garip tadı yok. Dün misafir vardı (ablamlar) çok yenildi pasta börek çörek... ve bugün yemekten nefret ediyorum.

ne güzel gerçekten çok sevindim. zaman çok hızlı geçsin ve hemen kalp atışını duyun

maşallah hayırlı olsun canım.5.gün dondurulmuş embriyomuydu?kaçıncı denemenizdi?sağlıkla doğsun inşallah

Transferimden bu yana tam 1 hafta geçti. Geçen hafta salı 21 ocakta olmuştum. Bugün 8. Gün transfer günü dahil. İlk denememdi. 5. Gün dondurulmuş embriyosu idi. Pgt liydi. (genetik test) Ankara anatolia.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…