-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.781
Cuma test günümHoşgeldin canım gönlüne göre olsun inşallahpeki sen ne zaman test yapacaksın bak bu topikteler hep tez canlı ona göre
Hoşbuldum cuma test günümHoşgeldin canım gönlüne göre olsun inşallahpeki sen ne zaman test yapacaksın bak bu topikteler hep tez canlı ona göre
Hiç sorma zalım daha öncekilerde hep önce test yapmıştım bu sefer yapmicamZalımsın zaman..!
İnanamadım nasıl sinirlendim bu nasıl bir boş vermişlik ne kadar hassas bir mevzu. Allahım yüreğim daraldı yemin ederim. İnsanın aklına saçma saçma şeyler geliyor böyle işbilmez insanlar yüzünden.Benim de 18 embriyom vardı. İkisini transfer ettiler, negatif oldu. Embriyoların hiçbirini dondurmadık dediler. Mahvolduk resmen. Aylarca ağladım.
Üç ay sonra kendimi biraz toplayıp tekrar tedaviye başlamak için hastaneye gittim ve bana çok ikiyi kalite iki tane dondurulmuş embriyom olduğunu söylediler. Meğer Laboratuvardaki salak biyolog yanlış söylemiş. Şimdi ben o hastaneye gitmemiş olsam kızım olmayacaktı. Dondurucuda unutulmuş iki embriyo duruyor olacaktı.
Bugun sabah gayet guzeldi idrar testim. Bugun birine cok sinirlendim ve baya sinirlendm. Simdi yine idrar testi yapayim miBen ilk hamile kaldığımda takip etmiştim idrarla. Gün gün koyulaşıyo cidden.
Sinirden etkilendi diye mi canım evham etme kendine iyidir bebeğinBugun sabah gayet guzeldi idrar testim. Bugun birine cok sinirlendim ve baya sinirlendm. Simdi yine idrar testi yapayim mi
Yok canım niye yapıcan ki? Bende dün eşime çok sinirlendim, bağırdım söylendim ağladım. Sinir sistemimiz alt üst.Bugun sabah gayet guzeldi idrar testim. Bugun birine cok sinirlendim ve baya sinirlendm. Simdi yine idrar testi yapayim mi
Benim de 18 embriyom vardı. İkisini transfer ettiler, negatif oldu. Embriyoların hiçbirini dondurmadık dediler. Mahvolduk resmen. Aylarca ağladım.
Üç ay sonra kendimi biraz toplayıp tekrar tedaviye başlamak için hastaneye gittim ve bana çok ikiyi kalite iki tane dondurulmuş embriyom olduğunu söylediler. Meğer Laboratuvardaki salak biyolog yanlış söylemiş. Şimdi ben o hastaneye gitmemiş olsam kızım olmayacaktı. Dondurucuda unutulmuş iki embriyo duruyor olacaktı.
[/QUOTE Ne kadar büyük sogündüz
ne kadar büyük bir sorumsuzlukBu arada kızlar ben 34 yaşındayım ve 11 yaşında birtane oğlum varhemde normal yolla rabbim şimdide bu şekilde kısmet eder inşallah rabbim istiyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
lük
Birden duser die korkuomYok canım niye yapıcan ki? Bende dün eşime çok sinirlendim, bağırdım söylendim ağladım. Sinir sistemimiz alt üst.
Ah canım böyle de bir imtihandan geçmemiz gerekiyormuş demek ki. Neler geldi aklımıza. Başkasının embriyosuyla mı karıştı diye düşündük. Çok ısrar ettiler kesinlikle sizin diye. Ad soyad, numaralar her şey uyuyor, sadece dondurduğumuzu son sayfanın en arkasına yazmışız, ondan görmemişiz dediler.İnanamadım nasıl sinirlendim bu nasıl bir boş vermişlik ne kadar hassas bir mevzu. Allahım yüreğim daraldı yemin ederim. İnsanın aklına saçma saçma şeyler geliyor böyle işbilmez insanlar yüzünden.(( Allah uzak etsin onları bizden
Beyler bu ara stres topu zaten. Ben mesela daha erken ikici çocuk için herekete geçmek istedim ama eşimin travmayı atlatmasını bekledik lohusaydı çünküYok canım niye yapıcan ki? Bende dün eşime çok sinirlendim, bağırdım söylendim ağladım. Sinir sistemimiz alt üst.
Ah canıııım insanın aklına geliyor saçma şeyler işte insana muhtaç etmesin allahımAh canım böyle de bir imtihandan geçmemiz gerekiyormuş demek ki. Neler geldi aklımıza. Başkasının embriyosuyla mı karıştı diye düşündük. Çok ısrar ettiler kesinlikle sizin diye. Ad soyad, numaralar her şey uyuyor, sadece dondurduğumuzu son sayfanın en arkasına yazmışız, ondan görmemişiz dediler.
20 haftalıkken ayrıntılı ultrasona bir girdik. Kesinlikle emin olduk :) Çünkü eşimin tıpkısının aynısıydı yüzü. Ve öyle de doğdu :) :)
Allah kimseye yaşatmasın. Çok zor. Bana doktor düşük yapacaksın deyip ilaçları bıraktırdıktan 1 hafta sonra filan düşük yapmıştım ben. Rabbim herkese sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin.Birden duser die korkuom
Benimki benden çok hamile zaten.Beyler bu ara stres topu zaten. Ben mesela daha erken ikici çocuk için herekete geçmek istedim ama eşimin travmayı atlatmasını bekledik lohusaydı çünkü
İlaçlar adetini değiştirir. Zaten rahim kalın olduğu için adet olunmaz.Kızlar çevremdeki tüüüm arkadaşlarım ilk doğal denemeyle hamile kalan insanlar, yani ceket atsan tutan cinstenbenim gibilerin bu kadar olduğunu bilmiyodum valla bu arada bazılarınız adet gününüzden bahsetmişsiniz de transferden sonraki. Şimdi benim adet döngüm kısadır yani 24-25 gün. 20. Gün gbi transferim olacağına göre eğer tutmassa 5 gün sonra adet mi olcam yani yoksa bu aldığımız ilaçlar normal döngüyü farklılaştırırmı? çok mu cahilce bir soru oldu
Canım bu da bir muamma işteKızlar çevremdeki tüüüm arkadaşlarım ilk doğal denemeyle hamile kalan insanlar, yani ceket atsan tutan cinstenbenim gibilerin bu kadar olduğunu bilmiyodum valla bu arada bazılarınız adet gününüzden bahsetmişsiniz de transferden sonraki. Şimdi benim adet döngüm kısadır yani 24-25 gün. 20. Gün gbi transferim olacağına göre eğer tutmassa 5 gün sonra adet mi olcam yani yoksa bu aldığımız ilaçlar normal döngüyü farklılaştırırmı? çok mu cahilce bir soru oldu
Ay hep bir bilinmezlik erken olan bile okudum kız ne acayipİlaçlar adetini değiştirir. Zaten rahim kalın olduğu için adet olunmaz.
Ben çok şaşırıyorum o istisnalara. O kadar ilaç kullanınca günüde değişiyor, rahimde çok kalınlaşıyor. Bilemedim valla bende bi düşününce.Ay hep bir bilinmezlik erken olan bile okudum kız ne acayipbence bu da muamma bir mesele :)