2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanamadım nasıl sinirlendim bu nasıl bir boş vermişlik ne kadar hassas bir mevzu. Allahım yüreğim daraldı yemin ederim. İnsanın aklına saçma saçma şeyler geliyor böyle işbilmez insanlar yüzünden. (( Allah uzak etsin onları bizden

Bu arada kızlar ben 34 yaşındayım ve 11 yaşında birtane oğlum var hemde normal yolla rabbim şimdide bu şekilde kısmet eder inşallah rabbim istiyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ah canım böyle de bir imtihandan geçmemiz gerekiyormuş demek ki. Neler geldi aklımıza. Başkasının embriyosuyla mı karıştı diye düşündük. Çok ısrar ettiler kesinlikle sizin diye. Ad soyad, numaralar her şey uyuyor, sadece dondurduğumuzu son sayfanın en arkasına yazmışız, ondan görmemişiz dediler.

20 haftalıkken ayrıntılı ultrasona bir girdik. Kesinlikle emin olduk :) Çünkü eşimin tıpkısının aynısıydı yüzü. Ve öyle de doğdu :) :)

A Arayanbulur Evet canım geçen hafta yine aradım laboratuvarı. Hiç dondurmadık dediler. Emin misiniz, üç yıl önce de öyle demiştiniz ama dondurulmuş dedim. Üste çıkmaya çalıştı. İnanamadı anlattıklarıma. Bu sefer kesin falan dedi.

Ah canıııım insanın aklına geliyor saçma şeyler işte insana muhtaç etmesin allahım
Ben ultrasonda da anlamadım doğunca parmaklarına baktım dedim bu çocuk benim bariz yamuktur parmağımın biri aileden yedi göbek genetik gelen bir şey. Yani insan neler düşünüyor ama dillendirmiyor.

Kızlar çevremdeki tüüüm arkadaşlarım ilk doğal denemeyle hamile kalan insanlar, yani ceket atsan tutan cinsten benim gibilerin bu kadar olduğunu bilmiyodum valla bu arada bazılarınız adet gününüzden bahsetmişsiniz de transferden sonraki. Şimdi benim adet döngüm kısadır yani 24-25 gün. 20. Gün gbi transferim olacağına göre eğer tutmassa 5 gün sonra adet mi olcam yani yoksa bu aldığımız ilaçlar normal döngüyü farklılaştırırmı? çok mu cahilce bir soru oldu

Beyler bu ara stres topu zaten. Ben mesela daha erken ikici çocuk için herekete geçmek istedim ama eşimin travmayı atlatmasını bekledik lohusaydı çünkü
Benimki benden çok hamile zaten. İğne kullanıyorum alttan al, opu oldu canım yanıyor alttan al. Tutmadı üzgünüm alttan al. Tuttu hormonlar tavan alttan al. Dün bir ara o kadar gerildim ki rabbim sağ salim nasip ederse bu bebeği 9 ay çekeceğin var elimden diye bağırıyordum.

İlaçlar adetini değiştirir. Zaten rahim kalın olduğu için adet olunmaz.

Canım bu da bir muamma işte
çünkü negatif olduğunda gününde olan da var günü geçen de hatta erken gelen bile okudum Forumlarda
Benim de adete altı gün kala oldu transferim kısa senin gibi adet döngüm beklemedeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…