2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya zaten ben bu kısa döngü olayına takığım 3 senedir açıklanamayan infertilite deseler de ben luteal faz kısalığı diye kendime teşhis koyup duruyorum yurtdisi da dahil gittigim cesitli doktorlarin hicbiri bu kısalığı sallamadı ama olsun bakalım o zaman ikimizde nasıl olacak, yani tabi inşallah pozitif olur da bu sorunun kendimizdeki cevabını hiiiiç öğrenmeyiz

Merhaba arkadaşlar şu listeyi yenilesek mi kim hamile kim değil çıksa ortaya kim sırası geliyor beklerken daha heyecanlı olur ne dersiniz

Kızlar progestan 50 igneyi siz kac ampul vuruldunuz her gun bana transferden sonra 2 ampul yapildi bide saati onemli mi

Canım merak etme ben yeni adetimin başlayacağı ilk gün transfer oldum. Acıbadem Maslak bu şekilde ilerliyor, progestan kullandığın sürece adet olmazsın. Vücutta progestan sıfırlandığında rahim duvarı dökülmeye başlıyor

Sağlıklı embriyo varsa size sormaları gerekmiyor mu.Gerci Yillar evvel ben de fakültede yaptırdığımda embriyolarimi heba etmişlerdi.

Ben sebepsiz diye bir şeye inanmıyorum.sebebi vardır ama doktorlar me olduğunu bilmiyordur.evlendigimde ilk ay ogluma hamile kaldim ve cok sukur yasiyor.sonra kardes yapalim dedik.yillarca kaç doktora gittiysem sebepsiz dedi.en son gittiğim doktor sezeryan yaran iyilesmrmis içerden o engelliyor dedi.biz bulamadigimuzda sebebsiz infertilite deriz demisti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…