- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.281
Adiler bide dogum gunu cikardi basima tup bebek yaptigimida soleuemedim. Hyr diyemedm. Mecbur suan ordym oturup duruomKuzum korkma yaa şakir şakir kanamalarda bile gebelik çıkıyor bunda bişey yok ki.. stres şuanda sana kan gelmesinden daha kotu emin ol.. Stres yapma sakin ol! Duanı et ve dinlen bişey cikmayacak!!
InsallahKuzum korkma yaa şakir şakir kanamalarda bile gebelik çıkıyor bunda bişey yok ki.. stres şuanda sana kan gelmesinden daha kotu emin ol.. Stres yapma sakin ol! Duanı et ve dinlen bişey cikmayacak!!
Daha once tutunma kanamasi oldu ya ondan korkuom. Tutunan birsey gene kanama yaparmi. Bu arada allah razi olsn icimi rahatliorsunuzT Translokasyon1521 canım bu mini minicik bir kanama hatta kanama bile değil. Kahverengi olması çok önceden olmuş olduğunu yeni dışarı atıldığını gösteriyor zaten. İnşallah bu tutunma zamanından kalan bir şey canım sen partinin tadını çıkar dua et rahat ol
Tabiki yapar hem belki yeni bir kanama değil o yeni geliyor olabilir.Daha once tutunma kanamasi oldu ya ondan korkuom. Tutunan birsey gene kanama yaparmi. Bu arada allah razi olsn icimi rahatliorsunuz
Yarim kan verecem canim dua edinTabiki yapar hem belki yeni bir kanama değil o yeni geliyor olabilir.
Allah korusun ama bazı gebelerde dokuz ay kırmızı kanama oluyor. Annem beni öyle doğurmuş mesela sürekli kanaması olmuş doktor bu çocuk durmaz sen de çok zayıfsın beslenmez rahmin aşağıda demiş de demiş ama bak olacağım varmış nasibim varmış bu hayatta
KuZum bu tutunma 3 defa yaşadım benKizlar.kizlar yetisin.
Bugun yine kahverengi kan akti.
Korktum. Doktoru aradin yarin gel kana bakalim dedi. Bisey diyemem dedi hersey olabilir dedi. Ya adettir dedi yada tutunmadir dedi yardim
Tabiki canım dualarım hepimiz için tüm evlat isteyenler içinYarim kan verecem canim dua edin
Evet caninda ilk gun ve ertesi fun gelmisti bile o neydi ozaman bircok kez gelebiliomuKuZum bu tutunma 3 defa yaşadım ben
Rabbim hepimizin yuzunu guldursunTabiki canım dualarım hepimiz için tüm evlat isteyenler içinsen de bizi haberdar et yarın
Canım o kanama değil. Ufacık bir lekelenme. Crino jel kullanıyorsan her gün gelebilir. Benim her gün geliyordu kahverengi. Bazı günler de pembe geliyorduEvet caninda ilk gun ve ertesi fun gelmisti bile o neydi ozaman bircok kez gelebiliomu
KuZum o rahim dışından geliomuş benim de ilk gun gelmişti ilk gun gelen tutunma olmaz sanmıyorum bilen varsa yazsınEvet caninda ilk gun ve ertesi fun gelmisti bile o neydi ozaman bircok kez gelebiliomu
Kanama canim eminim progestan fitil bole leke yapmiorCanım o kanama değil. Ufacık bir lekelenme. Crino jel kullanıyorsan her gün gelebilir. Benim her gün geliyordu kahverengi. Bazı günler de pembe geliyordu
Vallahi bilmiyorum ya yarin ne dicekler bakalimKuZum o rahim dışından geliomuş benim de ilk gun gelmişti ilk gun gelen tutunma olmaz sanmıyorum bilen varsa yazsın
Progestan fitil kullanmadım ama Progestan ampülü karnımdan vuruyorum. Vurduğum her yer mosmor oldu. Fitilin öyle bir etkisi var mı bilememKanama canim eminim progestan fitil bole leke yapmior
Yok daha cikmadi ,sabah cikar sanirimM mahirinannesi88 canım test yaptırabildin mi