- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.261
ben 3 transferimde de daha çok ağrılar yaşamıştım.bunda daha nadir oldu.hiç hamile gibi değilim. kabızda olmadım .ama her gün tuvalete çıkarken 2 günde 1 çıkıyorum.ama zorlanmıyorum. eğer olması gerekirse olacak. biz bilemriyoruz ne hayır ne şer .sıkma kendini
Sizleri böyle görünce kendimden korkuyorum ben gayet normal hayatıma devam ediyorum hiç yatmıyorum.disari da cikiyorm.ben çok mu rahat davranıyorum ya
Ben de yatmadım sadece hastanede bir saat yattım. Sonra çarşıda biraz dolandık eşimle yemek yedik eve geldim normal işlere devam ettim etmekteyim. Şimdi iğneyle kendim araba ile gideceğim.
O nasıl bir konuşma yaa sensin tavuk deseydin
Merhaba benim karnımda inanılmaz şişti ve sürekli rahatsızlık verdi bana ve bügün bir anda geçti biliyor musun. Pazartesi transfer olmuştummerhabaa arkadaslar benimde transferimin 3. günü bugun bende yumurta toplamada 5 tane toplantı 2 si 3. güne yasadı ve 2 tane 3 gün embriyosu transfer edildi. bende çikolata kisti var bu yüzden sağ tarafım hiiiç calısmıyor.. ben bir sey sorcam size transfen 2. günü yani dün ayy bi şişlik gaz oldu 5 tane yumurtayla ohss olunmaz dimi sizde de gaz varmı ayyy cok stresli test günüm 4 ocak (salı) ama ben dayanamam 1 şubat cumartesi kan testi veririm gibi aşılamalarımda hep 12.gün öğrenmiştim. umarm her sey ii olur.
Bir tanesin öyle dediler gerçektir demiBeni 10:30 ve 11 de aramislardi kuzum 12ye kadar bekle aramazlarsa sen ararsın ama ararlar merak etmeSana diyecekler ki ; Yumurtaniz döllendi, herşey yolunda yarın kontrolumu sağlayıp tekrar sizi arayacağım
Kız ben 2. Günü ütü 4. Gün börek bile yaptim..Ben ilkinde öyle çok dikkat ettim ki. Arada bir kalkıp gezindim evin içinde o kadar. Çikolata zararlı diye okudum bi yerde onu yemedim, hiç eğilip kalkmadım filan. 11.gün hcg 0 çıktı. Bunda ilk gün bile çok yatmadım. Oturdum ayaklarımı uzatıp. Hatta hastaneden çıkınca arabadan inip karşı cephede olan bi lokantaya yemek yemeye gittik eşimle. İlkinde asla yapmazdım böyle bişey. Bu kez tam teslimiyet halindeyim. Bugün toz aldım, kendime hoşaf yapıyorum tekrar. Evin içinde geziniyorum. Duşumu rahat rahat alıyorum. İlkinde korkudan karnıma hiç su değdirmiyodum. Olacağı varsa, rabbim nasip ettiyse olacak zaten. Sadece temizlik yemek yapmıyorum. Yemek yapmaya başlarım bi kaç güne. Temizlik inşallah bebek iyice yerleştikten sonra.
Allah ol diyecek olacak.Her şey bahane...biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a kaldı.Can verecek olan Rabbim..Ben ilkinde öyle çok dikkat ettim ki. Arada bir kalkıp gezindim evin içinde o kadar. Çikolata zararlı diye okudum bi yerde onu yemedim, hiç eğilip kalkmadım filan. 11.gün hcg 0 çıktı. Bunda ilk gün bile çok yatmadım. Oturdum ayaklarımı uzatıp. Hatta hastaneden çıkınca arabadan inip karşı cephede olan bi lokantaya yemek yemeye gittik eşimle. İlkinde asla yapmazdım böyle bişey. Bu kez tam teslimiyet halindeyim. Bugün toz aldım, kendime hoşaf yapıyorum tekrar. Evin içinde geziniyorum. Duşumu rahat rahat alıyorum. İlkinde korkudan karnıma hiç su değdirmiyodum. Olacağı varsa, rabbim nasip ettiyse olacak zaten. Sadece temizlik yemek yapmıyorum. Yemek yapmaya başlarım bi kaç güne. Temizlik inşallah bebek iyice yerleştikten sonra.
Tabiki gerçekBir tanesin öyle dediler gerçektir demi
bana bir ölçek bir bardak suyun içine koyup iç dediler öyle yaptım yarım saat sonra etki ettiKızlar şu duphalac nasıl kullanılıyor? Sabah akşam mı? İhtiyaç duyulduğunda mı? Aç mı tok mu? Eşim almaya gitti. Haftasonu olduğu için hastaneyi arayıp soramadım.
Sağol canım. Tadı iyidir inşallah.Sanırım adet olcam ben inanılmaz bir
bana bir ölçek bir bardak suyun içine koyup iç dediler öyle yaptım yarım saat sonra etki etti
Nasıl sağlıklı eşleşmiş dedi yeterli değil miTabiki gerçekYarın embriyoların sağlıklı olup olmadıklarını söyleyecekler kuzum Bugün çok önemli.. Dua et bol bol inşaallah
Kuzum korkma yaa şakir şakir kanamalarda bile gebelik çıkıyor bunda bişey yok ki.. stres şuanda sana kan gelmesinden daha kotu emin ol.. Stres yapma sakin ol! Duanı et ve dinlen bişey cikmayacak!!Kizlar.kizlar yetisin.
Bugun yine kahverengi kan akti.
Korktum. Doktoru aradin yarin gel kana bakalim dedi. Bisey diyemem dedi hersey olabilir dedi. Ya adettir dedi yada tutunmadir dedi yardim