- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.201
Aynen KuZum ben de dün çok üzüldüm son bi tane kalmıştı onunla da yaptım 6.gün dü neyse artık yarın kan testi yaptırıcamBen yapmadım kuzum yapmayı da düşünmüyorum valla tam teslimiyet benimkiRabbim ol derse olur.. Napim delirem mi? O hazırlamistir en güzelini
Kuzum herşeye hazırlıklı olmalıyız yikilmamak icin.. inşaallah güzel sonuçlar alırızAynen KuZum ben de dün çok üzüldüm son bi tane kalmıştı onunla da yaptım 6.gün dü neyse artık yarın kan testi yaptırıcam
ben 3 transferimde de daha çok ağrılar yaşamıştım.bunda daha nadir oldu.hiç hamile gibi değilim. kabızda olmadım .ama her gün tuvalete çıkarken 2 günde 1 çıkıyorum.ama zorlanmıyorum. eğer olması gerekirse olacak. biz bilemiyoruz ne hayır ne şer .sıkma kendiniHic bisey hissettinizmi ?bebde hic belirti yoktur , insallah olmustur , bu ücüncü kez yaptirisim
İnşallah canım benimKuzum herşeye hazırlıklı olmalıyız yikilmamak icin.. inşaallah güzel sonuçlar alırız
inşallah canım sendeeTesekkur ederim canim, senin ucuncu gun embriyosu oldugu bu sekilde cikmistir. Dun baya arastirdim onemli olan artmasiymis zaten, insallah hayirlisiyla bebegine, bebegin de annesine kavusur canim❤
Canım senin kaçıncı günün bugün benim de ilk 3 günüm çok ağrılı idi şimdi hayat normalimben 3 transferimde de daha çok ağrılar yaşamıştım.bunda daha nadir oldu.hiç hamile gibi değilim. kabızda olmadım .ama her gün tuvalete çıkarken 2 günde 1 çıkıyorum.ama zorlanmıyorum. eğer olması gerekirse olacak. biz bilemiyoruz ne hayır ne şer .sıkma kendini
Hayırlı olsun canım maaşallah.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar;
Sizleri sessizce takip ediyordum 16 ocakta transferim oldu bugün 9.günüm sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördük arkasından kan testine gittik elhamdulillahi rabbilaleminn pozitif sizlerede moral olsun diye paylaşmak istedim bu yolda emek harcayan herkesin kucağını Rabbim doldursun inşallah
Maşallah barekallahMerhaba arkadaşlar;
Sizleri sessizce takip ediyordum 16 ocakta transferim oldu bugün 9.günüm sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördük arkasından kan testine gittik elhamdulillahi rabbilaleminn pozitif sizlerede moral olsun diye paylaşmak istedim bu yolda emek harcayan herkesin kucağını Rabbim doldursun inşallah
Teşekkür ederim darısı hepinize inşallah 5.gün 2embriyo 183 çıktı değerim ve 5.denemeHayırlı olsun canım maaşallah.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkaçıncı gün embriyosuydu? Ve değerin kaç?
Çok şükür hamdolsun darısı sizlere inşallahMaşallah barekallahsağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım ne büyük sevinç
Benim bugün 11.günüm .kan verdim 167 çıktı. ben ilk 3 günümde progesteron iğnesi yüzünden çok sancılıydım. ama iğneyi kestikten sonra ahım şahım pek belirti olmadıCanım senin kaçıncı günün bugün benim de ilk 3 günüm çok ağrılı idi şimdi hayat normalim
Ben sadece crinone jel kullanıyorum baska bişey Yok ama 3 çok fena oldum şimdi hiç bişey YokBenim bugün 11.günüm .kan verdim 167 çıktı. ben ilk 3 günümde progesteron iğnesi yüzünden çok sancılıydım. ama iğneyi kestikten sonra ahım şahım pek belirti olmadı
Tebrik ederim arkadasim, saglikla kavusman dilegiyleMerhaba arkadaşlar;
YoksaKizlar gebelik testi pozitif olunca kesinmi sizce
Oylesine soruorum
Gözünüz aydınKizlar gebelik testi pozitif olunca kesinmi sizce
Ben de test yaptın sandımOylesine soruorum