- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.161
Merhabalar, bize kabız olursan dovalac şurup içebilirsin dedisiz bir doktorunuza sorun ama Bülent Tıraş herkese yazdığına göre kullanılabiliyor
Günaydın canıııım iyiyiz şükür birinci günümKizlarrrr nasilsiniz bakemmm
Evet bugün alacağım evde vardı ama tarihi geçmiş içecektim bu sabah çünkü hissediyorum hazımsızlık yoldaÇok etkili bie şurup inanın. Hiç çekmeyin..
Belli olmaz canim ama sanmiyorum 32 yumurta toplanmis biri olarak yakalanmadim baskilayici igne de kullandim yumurta toplamadan sonramerhabaa arkadaslar benimde transferimin 3. günü bugun bende yumurta toplamada 5 tane toplantı 2 si 3. güne yasadı ve 2 tane 3 gün embriyosu transfer edildi. bende çikolata kisti var bu yüzden sağ tarafım hiiiç calısmıyor.. ben bir sey sorcam size transfen 2. günü yani dün ayy bi şişlik gaz oldu 5 tane yumurtayla ohss olunmaz dimi sizde de gaz varmı ayyy cok stresli test günüm 4 ocak (salı) ama ben dayanamam 1 şubat cumartesi kan testi veririm gibi aşılamalarımda hep 12.gün öğrenmiştim. umarm her sey ii olur.
İki gun daha bekle de kan testi ver yahuu senin kadar bende meraklaniyorumHeyooo kızlar 7. Günden merhabakeyifler nasıl? Valla ben kahvaltı hazırlamadan size bir günaydın demek istedim Birde dün akşam banyo yaptım çıktıktan sonra karnıma ağrı girdi ayrıca hani şu dediğiniz (afedersiniz) sümüksü pembe,sarı kahve, akıntı var ya heh ondan geldi bayağı.. Ama ben sizden duyduğum için korkmadım pek, normal olduğunu düşündüm Hala öyle dusunebilirmiyim ki?
Canım yerleşme kanaması olabilir ben de de geldi ama krem rengi geldiHeyooo kızlar 7. Günden merhabakeyifler nasıl? Valla ben kahvaltı hazırlamadan size bir günaydın demek istedim Birde dün akşam banyo yaptım çıktıktan sonra karnıma ağrı girdi ayrıca hani şu dediğiniz (afedersiniz) sümüksü pembe,sarı kahve, akıntı var ya heh ondan geldi bayağı.. Ama ben sizden duyduğum için korkmadım pek, normal olduğunu düşündüm Hala öyle dusunebilirmiyim ki?
Merhaba dün toplama oldu tüp bebek tedavisindeyim sabah ararız dediler aramadılar çok korkuyorum sizi ne zaman aradılar lütfenKızlar benim yarın 8.gün ben kan vericem haber vereyim dedim
Cok iyiGünaydın canıııım iyiyiz şükür birinci günüm
Sen nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş
Canım bugün belirti var mıCok iyi
Erken gebelik testi alsaydin keske varsa ondada cikar. Avrupadakiler 10 hcgdekini olcuyorKızlar benim yarın 8.gün ben kan vericem haber vereyim dedim
Hic belirti yok belirti aramiyorum artikCanım bugün belirti var mı
Vaaaay yedi gün süper arkadaşım apoletlerin baya yukarıda kıdemlisin artıkHeyooo kızlar 7. Günden merhabakeyifler nasıl? Valla ben kahvaltı hazırlamadan size bir günaydın demek istedim Birde dün akşam banyo yaptım çıktıktan sonra karnıma ağrı girdi ayrıca hani şu dediğiniz (afedersiniz) sümüksü pembe,sarı kahve, akıntı var ya heh ondan geldi bayağı.. Ama ben sizden duyduğum için korkmadım pek, normal olduğunu düşündüm Hala öyle dusunebilirmiyim ki?
1 saat sonra falan ararlar daha erkenMerhaba dün toplama oldu tüp bebek tedavisindeyim sabah ararız dediler aramadılar çok korkuyorum sizi ne zaman aradılar lütfen
SAAt 11 gibi mi1 saat sonra falan ararlar daha erken