- 22 Ocak 2020
- 411
- 390
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.141
Allah korusun canım dikkat edin tekrar olursa inşaallah olmaz güvenli pozisyon alın ( hayat üçgeni ) Dısari çıkmaya çalışmayın lütfen bunu herkes yapsın çok önemli!!! Rabbim korusun bizleriBiz kayserideyiz siddetli hissettik
İnsallah canim Rabbim bir daha yasatmasin 8inci kat olunca daha panikledik indik asagiAllah korusun canım dikkat edin tekrar olursa inşaallah olmaz güvenli pozisyon alın ( hayat üçgeni ) Dısari çıkmaya çalışmayın lütfen bunu herkes yapsın çok önemli!!! Rabbim korusun bizleri
Benim de dondurulmuş 2 tane 3. gün embriyosu :) Hadi bakalım inş tutunur bebişler de uğraştırmazlar biziBeş şubat dediler canım dondurulmuş 5. Gün embriyosu bir tane
Hemen vurun suan bence canım birde doktoruna ulaşabiliyorsan bilgi ver. Geçmiş olsun bu arada deprem bölgesine yakınmıydınız? Rabbim beterinden korusun tekrarını yaşatmasınKızlar aksam ki deprem korkusuyla cok etkilendim galiba oksapar ignemi vurmayi unutmusum sorun olur mu acaba ya
bende öyle bugün kan vericem .3.gün embriyosu 61.55 çıktı ama hala tedirgibim rahatsızım yaniiArkadaslar icimizde tup bebek ile anne olan var sanirim, 10. Gun beta hcgnin 97 olmasi iyi mi acaba? Insan rahatlayamiyor iste illa meraklanacak bisey buluyor
Hayirli olsunbende öyle bugün kan vericem .3.gün embriyosu 61.55 çıktı ama hala tedirgibim rahatsızım yanii
Aklima geldigince sabah 6 ama ben vurmadim aksam 8de vuruyordum diye insallah birsey olmaz kayserideyiz canim cok hissettik bizde bina salladı bayaHemen vurun suan bence canım birde doktoruna ulaşabiliyorsan bilgi ver. Geçmiş olsun bu arada deprem bölgesine yakınmıydınız? Rabbim beterinden korusun tekrarını yaşatmasın
11.gün .size de hayırlı olsun. Allah emeklerimizin karşılığını verecektirHayirli olsun ❤ Bugun bende vercem ama cok korkuyorumBugün Kacinci gününüz?
Tesekkur ederim canim, senin ucuncu gun embriyosu oldugu bu sekilde cikmistir. Dun baya arastirdim onemli olan artmasiymis zaten, insallah hayirlisiyla bebegine, bebegin de annesine kavusur canimbende öyle bugün kan vericem .3.gün embriyosu 61.55 çıktı ama hala tedirgibim rahatsızım yanii
Bende hala cok gaz var canim, bugun 11. Gunu transferin..hakkinda hayirlisi olsun arkadasimmerhabaa arkadaslar benimde transferimin 3. günü bugun bende yumurta toplamada 5 tane toplantı 2 si 3. güne yasadı ve 2 tane 3 gün embriyosu transfer edildi. bende çikolata kisti var bu yüzden sağ tarafım hiiiç calısmıyor.. ben bir sey sorcam size transfen 2. günü yani dün ayy bi şişlik gaz oldu 5 tane yumurtayla ohss olunmaz dimi sizde de gaz varmı ayyy cok stresli test günüm 4 ocak (salı) ama ben dayanamam 1 şubat cumartesi kan testi veririm gibi aşılamalarımda hep 12.gün öğrenmiştim. umarm her sey ii olur.
yaa teşekkür ederimmm içim rahatladı simdi evde azcık azcık kibar kibar yürüyorumBende hala cok gaz var canim, bugun 11. Gunu transferin..hakkinda hayirlisi olsun arkadasim
Zaten baskaca bir problemin yoksa uzun sure yatmamalisin.. kan dolasimi icin canim..cok sukur hasta degilizyaa teşekkür ederimmm içim rahatladı simdi evde azcık azcık kibar kibar yürüyorum
Hic bisey hissettinizmi ?bebde hic belirti yoktur , insallah olmustur , bu ücüncü kez yaptirisim11.gün .size de hayırlı olsun. Allah emeklerimizin karşılığını verecektir