- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #20.201
Aynı durum bende de var canım üstelik ben birlikte olduğumuz zamanlar kendimi hep kastım sanarsın bunca şeyden sonra vajinusmus oldum korkudan mı stres den mi hormonlardan mı anlamadım şimdi ameliyat dolayısıyla zaten 45 gün yasak ama anlamadım bende neden böyle olduk tamam doğumdan sonra olurmuş da böyle uzun mu sürermiş bilemedim..
Canım yanıyor benim biraz. Hormonlardan oluyor sanırım canım. Doğum yapalı 3 ay oldu benim zaman geçtikçe isteğim daha çok azalıyor..
Benim bacak ağrım diz altımdan bileğime kadar canım resmen sancıyor çok yattım hamlık mı aldığım kilo mu anlamadım gerçi diyetteyim kilo verince azalırsa anlarım ama
@canimmkendimm benim de bel ağrım çok canım son bir aydır yerimden kalkamıyorum önceden yoktu tam iğne vurulan yer üstelik sırt üstü yatarsam perişan oluyorum acaba bu bize spinal olduğumuzdan kalan bir hediye mi
Bende bel ağrım spinalden mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum vallahi..
Ay inşallah veririm. Kalın göbekli kalıcam diye aklım gidiyor. Ancak yazabiliyorum canım kusura bakma
Tabi ben nerden bileyim ikiz doğum mu yaptım acı mı çektim sanki hep yatmışım gibi hamileliğim de töbe töbe manyak kız bunlar söylemeyeyim diyorum zorla söyletiyorlar kendilerine
Deseki tabi kızım et dua oku hem nazar gider hem seninki farklı olur yooo neden desin ki
Kalmazsın merak etme gider kalmaz göbek filan. Valla manyaklar insanı soğutuyorlar kendilerinden.
Ben memnunum canım kesimi iyi. Kesimden sonra zaten tekrar törpü yapıyorum
Bende öyle uyusun şu işi yapayım diyorum . Uyuduktan sonra azıcık uzanayım kalkarım diyorum ben kalkana kadar o tekrar uyanıyor
Yok canım benimkisi bebeğe ağlayana kadar bakıyor ağladığı an annesi neredesin diyor. Genelde ana kucağında mutfakta yanımda dururken ben yemek yapabiliyorum
Bende yapıyorum törpüsünü. Bi alayım bakalım.
Bende eşim yoksa anakucağına alıp yanımda dururken yemek yapıyorum.
Ben de hala isteksizlik devam ediyor canım. Doktoruma sordum bunu gayet normal vücut çok yorgun olduğu için daha fazla yorulmak istemiyor geçici bir durum dedi. Eşime söylemedim ama tabi fark ediyor çünkü hep olsun bitsin havasındayım. Önce den süslenirim özenirdim şimdi aman hemen bitsin diyorum . Zaten sağolsun oğlum babası bana yaklaşınca hissediyor galiba hemen uyanıyor
Bende hemen olsun bitsin istiyorum ya.
Benim oğlanın akşam uykusu güzel, hiç kalkmıyor sıpa.