- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #20.161
Kızlar sizde bacak ağrısı var mi? Kasikla bacağın birleştiği yerde bir agri var sağ tarafta. Kalkınca topalliyorum. Bebek kucağımda basamiyorum aciyor. Ne olabilir ki bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede sırt ağrısı bel ağrısı çok fazla canım. Yorgunluktan bence.Kızlar sizde bacak ağrısı var mi? Kasikla bacağın birleştiği yerde bir agri var sağ tarafta. Kalkınca topalliyorum. Bebek kucağımda basamiyorum aciyor. Ne olabilir ki bu
Ben kullanmıyorum canım. Alacaksan ölçülerine iyice bak. Çünkü uzun süre kullanılamıyor diye biliyorum . Tırnak makası olarak da büyüteçle bebek tırnak makası aldım canım . Güzel kesiyor memnununKızlar babynest kullanıyorsunuz dimi? Ben almamıştım ama ihtiyaç oluyor alayım diyorum.
Evet çok yoruldugumda oldu .. simdi dinlensem de geçmiyor bazen geçiyor ama çoğunluk var....Bendede sırt ağrısı bel ağrısı çok fazla canım. Yorgunluktan bence.
Bence artık alma cok cabuk büyüyorlar. Ben chicco next to me aldım iyi oldu.Kızlar babynest kullanıyorsunuz dimi? Ben almamıştım ama ihtiyaç oluyor alayım diyorum.
İnan benim ağrımayan yerim yok canim.sabahlari yataktan kalkamıyorum agrilarimdan.bebekler agirlastikca ,kucağımızda daha çok baskı oluyor vucudumuzun her yerine.seninde bundan dolayı ağrın oluyordur belkiKızlar sizde bacak ağrısı var mi? Kasikla bacağın birleştiği yerde bir agri var sağ tarafta. Kalkınca topalliyorum. Bebek kucağımda basamiyorum aciyor. Ne olabilir ki bu
Canım ben doğduğundan beri kullanıyorum.ama şimdi artık yavaş yavaş küçük gelmeye başlıyor.su aşamada senin için pek kullanışlı olmayabilirKızlar babynest kullanıyorsunuz dimi? Ben almamıştım ama ihtiyaç oluyor alayım diyorum.
İkisi bir mi nasıl bişi canımBen kullanmıyorum canım. Alacaksan ölçülerine iyice bak. Çünkü uzun süre kullanılamıyor diye biliyorum . Tırnak makası olarak da büyüteçle bebek tırnak makası aldım canım . Güzel kesiyor memnunun
Ben kullanmıyorum canım. Alacaksan ölçülerine iyice bak. Çünkü uzun süre kullanılamıyor diye biliyorum . Tırnak makası olarak da büyüteçle bebek tırnak makası aldım canım . Güzel kesiyor memnunun
Evet çok yoruldugumda oldu .. simdi dinlensem de geçmiyor bazen geçiyor ama çoğunluk var....
Bence artık alma cok cabuk büyüyorlar. Ben chicco next to me aldım iyi oldu.
Canım ben doğduğundan beri kullanıyorum.ama şimdi artık yavaş yavaş küçük gelmeye başlıyor.su aşamada senin için pek kullanışlı olmayabilir
Böyle canımİkisi bir mi nasıl bişi canım
Benim oğlandada hiç bişey yok.Kızlar sizin bebeklerin aşı yerlerinde sulanma yada yara oldumu.benimkinde hiç bir şey yok.tutup tutmadığını nerden bileceğiz
Birşeyde demediler ama tutmuştur heralde sıkıntı yokturBenim oğlandada hiç bişey yok.
Yara falan bişi olmadı minik şiş gibi üstü de kırmızı olmuş. İlla yara olması gerekiomuki acabaKızlar sizin bebeklerin aşı yerlerinde sulanma yada yara oldumu.benimkinde hiç bir şey yok.tutup tutmadığını nerden bileceğiz
İnternette öyle yazıyordu zamanla kabarma şişlik yara olur ve iz kalır yazıyordu.bizde bişey olmadı da bende illa olması gerekiyor gibi anladımYara falan bişi olmadı minik şiş gibi üstü de kırmızı olmuş. İlla yara olması gerekiomuki acaba
İnternette öyle yazıyordu zamanla kabarma şişlik yara olur ve iz kalır yazıyordu.bizde bişey olmadı da bende illa olması gerekiyor gibi anladım
Canım güzel kesiyor mu? Baktım almak için kimi güzel kesiyor demiş kimi hiç güzel kesmiyor demiş..Böyle canım
Kızlar ya sürekli halsiz uyku hali böyle elimi hiç bir şeye vurasım yok. Sizde de var mı bu durum. Bir türlü canlanamıyorum