- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.121
Ozaman yapmaya devam et canim ben 18. Gunde yumurtluyorum dongum 31 32 gun arasi yumurtla varsa bu ay zaten yumurtlarsinHosbuldumNormal döngüm 27-29 En son 16 Eylül’de oldu regl. Gecikmenin 11. gününde doktora gittim, yumurta olmamış geçen ay dedi, hazırda 5 yumurtam varmış bu ay, birinin eli kulağında falan dedi. Ne batı biliyorum ne kaçıncı günde olduğumu.
Ozaman yapmaya devam et canim ben 18. Gunde yumurtluyorum dongum 31 32 gun arasi yumurtla varsa bu ay zaten yumurtlarsin
Gorursun canim hazirda yumurtan var demis zaten hemde 5 tane ohh bol bol calisirsimizİnsallah kuzum görürüm o piki
Kahveye gitmesine ben de hic ses etmem gitrigi kahve olsun sacma sapan mekanlara gitmekden se erkek erkege takilsinlarBenim esim yogun çalışıyor akşamları oda bende kafa dinlemek istiyoruz ayri ayrikahveye gidiyor o bende netten biseyler izliyorum uzaniyorum. İyi oluyor gitmesi ikimizede haftada 1 maca gidiyor o gun olmaz iliskimiz neyseki bunu dusunup bigun oncesinde deneme yapiyoruz ama kahveye falan gittiginde iliskimizi etkilemez ya. Gider kalcagi kadar kalir ben onu beklerim zaten geldiginde de ❤
Gorursun canim hazirda yumurtan var demis zaten hemde 5 tane ohh bol bol calisirsimiz
Ne gusel isteEvet ya çok şükür, rabbim bir yerde vermemiş, diğer taraftan sıralamıs. Biz karar almıştık keyfine yapacağız diye. Eşim duyunca doktorda iki güne bir ayarlıyor sanki sessizce, bana çaktırmadan
Benimki turkiyedeyken isden sonra giderdi kahveye buraya geldi adam cik gez toz diyom yokBenimkinin hiç kahve kültürü yok, bir kaç arkadaşı var Platstation a giderler ama 2-3 ayda bir yani, çok evcildir eve gelir maçını izler haftada 2-3, birlikte yabancı dizi izleriz çoğunlukla, o konuda şanslıyım ya
Benimki turkiyedeyken isden sonra giderdi kahveye buraya geldi adam cik gez toz diyom yokcok evcil ama telefonda hep
Valla ben onun kadar değilim konusuyom adam dinlemiyo bileşimdi haklarını yemeyelim bizde hep telefondayız
Valla ben onun kadar değilim konusuyom adam dinlemiyo bile
Biz onlar kadar ugrasmiyoz cnm telefona zaman ayırıyorlar bize ayirsinlarValla ben onun kadar değilim konusuyom adam dinlemiyo bile
Yemez ya konu tel oluncaşarj aletini sakla
Bi kere bilgisayarın şarj aletini saklamıştım ben, nerde falan diyor ne biliyim ya sen oynuyorsun hep nereye koyduğunu bilmiyo musun diye geçiştirdim 2 gün oynayamadı
Benimkide telefon la çok oynuyor erken geldiği zaman tli ve televizyon deli oluyom
Biz onlar kadar ugrasmiyoz cnm telefona zaman ayırıyorlar bize ayirsinlar
Oyle valla benimii her firsatta teldeBiz onlar kadar ugrasmiyoz cnm telefona zaman ayırıyorlar bize ayirsinlar
Denerim canim tv dede butun kanallar var netfelix tr kanallari mac kanallari ne arasan var ama adama yaramiyobtv de birlikte bişeyler izleyin canım, uzun sezonlu yabancı diziler çok sarıyor, önce çok ön yargılıydı benimki how i met your mother la başlattım, friends, big bang theory yi komple bitirdik şimdi hep dizi film takip ediyoruz