Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozaman yapmaya devam et canim ben 18. Gunde yumurtluyorum dongum 31 32 gun arasi yumurtla varsa bu ay zaten yumurtlarsin

Benim esim yogun çalışıyor akşamları oda bende kafa dinlemek istiyoruz ayri ayri kahveye gidiyor o bende netten biseyler izliyorum uzaniyorum. İyi oluyor gitmesi ikimizede haftada 1 maca gidiyor o gun olmaz iliskimiz neyseki bunu dusunup bigun oncesinde deneme yapiyoruz ama kahveye falan gittiginde iliskimizi etkilemez ya. Gider kalcagi kadar kalir ben onu beklerim zaten geldiginde de

Kahveye gitmesine ben de hic ses etmem gitrigi kahve olsun sacma sapan mekanlara gitmekden se erkek erkege takilsinlar

Gorursun canim hazirda yumurtan var demis zaten hemde 5 tane ohh bol bol calisirsimiz

Evet ya çok şükür, rabbim bir yerde vermemiş, diğer taraftan sıralamıs. Biz karar almıştık keyfine yapacağız diye. Eşim duyunca doktorda iki güne bir ayarlıyor sanki sessizce, bana çaktırmadan

Evet ya çok şükür, rabbim bir yerde vermemiş, diğer taraftan sıralamıs. Biz karar almıştık keyfine yapacağız diye. Eşim duyunca doktorda iki güne bir ayarlıyor sanki sessizce, bana çaktırmadan
Ne gusel iste kendide razi ohh miss bol bol çalışın

Benimkinin hiç kahve kültürü yok, bir kaç arkadaşı var Platstation a giderler ama 2-3 ayda bir yani, çok evcildir eve gelir maçını izler haftada 2-3, birlikte yabancı dizi izleriz çoğunlukla, o konuda şanslıyım ya

Benimki turkiyedeyken isden sonra giderdi kahveye buraya geldi adam cik gez toz diyom yok cok evcil ama telefonda hep

şarj aletini sakla
Bi kere bilgisayarın şarj aletini saklamıştım ben, nerde falan diyor ne biliyim ya sen oynuyorsun hep nereye koyduğunu bilmiyo musun diye geçiştirdim 2 gün oynayamadı
Yemez ya konu tel olunca

Benimkide telefon la çok oynuyor erken geldiği zaman tli ve televizyon deli oluyom
Biz onlar kadar ugrasmiyoz cnm telefona zaman ayırıyorlar bize ayirsinlar

tv de birlikte bişeyler izleyin canım, uzun sezonlu yabancı diziler çok sarıyor, önce çok ön yargılıydı benimki how i met your mother la başlattım, friends, big bang theory yi komple bitirdik şimdi hep dizi film takip ediyoruz

Denerim canim tv dede butun kanallar var netfelix tr kanallari mac kanallari ne arasan var ama adama yaramiyob

Adetime tam 7 gun var 3 gündür ateşim ayni 36,60 yükselme yok gebelikde yoktur tahmin etrigim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…