Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim koca da haftada 1 gun kahveye gider onun dışında evde mesela 2 gündür çalışmıyor hep yanımda ben diom gitse kızları cagirsam ama evde tellede çok oynamaz arada müzik dinler veya maç oynar ama tv çok izler maç falan veya müge anlı tarzı programları sever bazende akşam film izleriz bazen dizi :KK70: iliski konusu haftada 2 3 gun yetio ona ama ben çocuk hasretinden bu hafta çok sıktım onu ya :KK70:
Sanslimiyim değilmiyim bilmiyorum valla 🤭🤭

Kizlar benim koca da haftada 1 gun kahveye gider onun dışında evde mesela 2 gündür çalışmıyor hep yanımda ben diom gitse kızları cagirsam ama evde tellede çok oynamaz arada müzik dinler veya maç oynar ama tv çok izler maç falan veya müge anlı tarzı programları sever bazende akşam film izleriz bazen dizi :KK70: iliski konusu haftada 2 3 gun yetio ona ama ben çocuk hasretinden bu hafta çok sıktım onu ya :KK70:
Sanslimiyim değilmiyim bilmiyorum valla 🤭🤭
Şanslısın canim 😂 kiymetini bil 😂

Ben ne zaman adet olcam ya, doğal adet söktüren ne var ki kızlar 🤦🏻‍♀️
Bende soğan kurunu biliyorum sadece canım tadına bakma burnunu kapa dik kafaya tek seferde :KK70:
Yumurtlamada düşen ateş gebelik olusuyosa adete dogru yüksek seyrediyomus canim
Hmm bilmiyordum onu kız derecem de yok malesef olcemicem ben neyse ii oldu ben kafaya takmiom daha çünkü hıh 😅🤭😅🤭

Ben sigara kullaniyorum ya kızım 2 yaşında girmişti sanırım başladığımda 4 5 yıldır içiyorum bırakmak istiyorum dedim gebe olduğumu öğrendiğim gün bırakıcam ama keşke şimdi bırakabilsem varsa bebeğe geçmeden 😰😣

X