Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal mi yasadin acaba sen
Bilmiyorum ki kuzum devlet hastanesine gittim kan vermek için yarın çıkar cevap dediler ertesi gün aradım kanın pıhtılaştı o yüzden cevap alamadık bir daha kan almamız lazım dediler ilk defa duyuyorum böyle bişeyi😑 iş güç gidemedim giderim diye diye 3 gün sonra da zaten kan geldi

Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz 😍😍

Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.( Not: sayfamızda aktif olmayalar bat listesine giremeyecek ve silineceklerdir)
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz 😂

D1DEM D1DEM bat 4 Kasım

B BUSR4 (heycanla bekliyoruz) 😘

R Rainbow3461 bat 7 Kasım

@trncysl bat 15 Kasım

@mayasiz bat 16 Kasım

@Cgdm2537 bat 10 Kasım

@Seker2181 bat 13 Kasım

@nejlaa 86 bat 29 Ekim

❤@Mrs terazibat 30 Ekim :anneadayı::KK200:

❤@essram bat 8 Kasım

❤@Haticehakance3567 b
at 7 Kasım

❤@Nrarslnn bat 7 Kasım

❤@didima0135 bat 19 Kasım

❤@sardunya58 bat 10 Kasım

❤@Ipek8006 bat 12 Kasım

❤@gizsiz bat 13 Kasım

❤@mrlekn888 bat 23 Kasım
Benim ismim neden yokk😭

Bilmiyorum ki kuzum devlet hastanesine gittim kan vermek için yarın çıkar cevap dediler ertesi gün aradım kanın pıhtılaştı o yüzden cevap alamadık bir daha kan almamız lazım dediler ilk defa duyuyorum böyle bişeyi😑 iş güç gidemedim giderim diye diye 3 gün sonra da zaten kan geldi
Ay ne sacma ya bi kadin doguma görünüp konussaydin canim

Ay ne sacma ya bi kadin doguma görünüp konussaydin canim
Hatta ben kan vermeye gittiğimde daha 2 gün var benim reglime dedim kanı alan kadın ama neden geldin ki erken gelmişsin bişey yoktur dedi e ben nasıl testlerde görüyorum o zaman dedim görmemişsindir sana öyle gelmiştir dedi yani orada akarabam çalışmasa gitmezdim bi daha da gitmicem zaten. Gidicem ilk fırsatda rahatsızım zaten başım çok fena dönüyo bazı zamanlar dizlerimin bağı çözülüyo sanki (

Hatta ben kan vermeye gittiğimde daha 2 gün var benim reglime dedim kanı alan kadın ama neden geldin ki erken gelmişsin bişey yoktur dedi e ben nasıl testlerde görüyorum o zaman dedim görmemişsindir sana öyle gelmiştir dedi yani orada akarabam çalışmasa gitmezdim bi daha da gitmicem zaten. Gidicem ilk fırsatda rahatsızım zaten başım çok fena dönüyo bazı zamanlar dizlerimin bağı çözülüyo sanki (
Git mutlaka aksatma canim
Ne sacma ya dovseymis bide niye geldin dyie allahim yaaa

Saol canim hosgeldin 😊
Adet döngün nasil kac gunde bir oluyosun ve bugun kaçıncı gunun

Hosbuldum 🤗Normal döngüm 27-29 En son 16 Eylül’de oldu regl. Gecikmenin 11. gününde doktora gittim, yumurta olmamış geçen ay dedi, hazırda 5 yumurtam varmış bu ay, birinin eli kulağında falan dedi. Ne batı biliyorum ne kaçıncı günde olduğumu.

X