Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal mi yasadin acaba sen
Bilmiyorum ki kuzum devlet hastanesine gittim kan vermek için yarın çıkar cevap dediler ertesi gün aradım kanın pıhtılaştı o yüzden cevap alamadık bir daha kan almamız lazım dediler ilk defa duyuyorum böyle bişeyi iş güç gidemedim giderim diye diye 3 gün sonra da zaten kan geldi

Benim ismim neden yokk

Ay ne sacma ya bi kadin doguma görünüp konussaydin canim

Ay ne sacma ya bi kadin doguma görünüp konussaydin canim
Hatta ben kan vermeye gittiğimde daha 2 gün var benim reglime dedim kanı alan kadın ama neden geldin ki erken gelmişsin bişey yoktur dedi e ben nasıl testlerde görüyorum o zaman dedim görmemişsindir sana öyle gelmiştir dedi yani orada akarabam çalışmasa gitmezdim bi daha da gitmicem zaten. Gidicem ilk fırsatda rahatsızım zaten başım çok fena dönüyo bazı zamanlar dizlerimin bağı çözülüyo sanki (

Git mutlaka aksatma canim
Ne sacma ya dovseymis bide niye geldin dyie allahim yaaa

Saol canim hosgeldin
Adet döngün nasil kac gunde bir oluyosun ve bugun kaçıncı gunun

Hosbuldum Normal döngüm 27-29 En son 16 Eylül’de oldu regl. Gecikmenin 11. gününde doktora gittim, yumurta olmamış geçen ay dedi, hazırda 5 yumurtam varmış bu ay, birinin eli kulağında falan dedi. Ne batı biliyorum ne kaçıncı günde olduğumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…