-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.141
Ne gusel iste kahveye gidiyo canim fazla kizma baska mekanlara takilmiyosa sonucta kahvede erkek erkegeler saati abartmasin yeterCnm bazen tirip atiyom gonlunu almaya çalışıyor ertesi gün elinde hediyelen geliyor
Şanslısın canimKizlar benim koca da haftada 1 gun kahveye gider onun dışında evde mesela 2 gündür çalışmıyor hep yanımda ben diom gitse kızları cagirsam ama evde tellede çok oynamaz arada müzik dinler veya maç oynar ama tv çok izler maç falan veya müge anlı tarzı programları sever bazende akşam film izleriz bazen diziiliski konusu haftada 2 3 gun yetio ona ama ben çocuk hasretinden bu hafta çok sıktım onu ya
Sanslimiyim değilmiyim bilmiyorum valla
Öyle diyorsan şanslı sayyim ozaman canım tamamŞanslısın canimkiymetini bil
Yumurtlamada düşen ateş gebelik olusuyosa adete dogru yüksek seyrediyomus canimÖyle diyorsan şanslı sayyim ozaman canım tamam
Kız sen derece ile atesmi olcuon gebelikle ne alakası var onu duymamıştım ben yumurtlama için biliordum sadece
Sogan kürü diye biliorum canimBen ne zaman adet olcam ya, doğal adet söktüren ne var ki kızlar
Sogan kürü diye biliorum canim
Bende soğan kurunu biliyorum sadece canım tadına bakma burnunu kapa dik kafaya tek seferdeBen ne zaman adet olcam ya, doğal adet söktüren ne var ki kızlar
Hmm bilmiyordum onu kız derecem de yok malesef olcemicem ben neyse ii oldu ben kafaya takmiom daha çünkü hıhYumurtlamada düşen ateş gebelik olusuyosa adete dogru yüksek seyrediyomus canim
Bende soğan kurunu biliyorum sadece canım tadına bakma burnunu kapa dik kafaya tek seferde
Hmm bilmiyordum onu kız derecem de yok malesef olcemicem ben neyse ii oldu ben kafaya takmiom daha çünkü hıh
Evet canim maşallah çenemiz düşük susmak bilmiyoruz daha kaç binler görürüz biz bole masallahhhhAy kızlar sayfamızın 1000.mesajını atıyorum şu an
Ne çabuk oldu ne güzel sohbetler ediyoruz
Evet canim maşallah çenemiz düşük susmak bilmiyoruz daha kaç binler görürüz biz bole masallahhhh❤
Kizlar bisi dicem size ya kizarsiniz die yazamiomda
Sende canim iyiki varsin iyiki varsiniz iyiki variz beeee❤Ay iyi ki varsınız hepiniz
Valla terlik geliyo bak belirti diye başlamaKizlar bisi dicem size ya kizarsiniz die yazamiomda
Ben sigara kullaniyorum ya kızım 2 yaşında girmişti sanırım başladığımda 4 5 yıldır içiyorum bırakmak istiyorum dedim gebe olduğumu öğrendiğim gün bırakıcam ama keşke şimdi bırakabilsem varsa bebeğe geçmedennoldu kız