- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.161
Yok daha kötü bisi yaValla terlik geliyo bak belirti diye başlama
Evet masallah bize ne gusel oldu topigimizAy kızlar sayfamızın 1000.mesajını atıyorum şu an
Ne çabuk oldu ne güzel sohbetler ediyoruz❤❤
Ben sigara kullaniyorum ya kızım 2 yaşında girmişti sanırım başladığımda 4 5 yıldır içiyorum bırakmak istiyorum dedim gebe olduğumu öğrendiğim gün bırakıcam ama keşke şimdi bırakabilsem varsa bebeğe geçmeden
Bende içiyorum hemde cokBen sigara kullaniyorum ya kızım 2 yaşında girmişti sanırım başladığımda 4 5 yıldır içiyorum bırakmak istiyorum dedim gebe olduğumu öğrendiğim gün bırakıcam ama keşke şimdi bırakabilsem varsa bebeğe geçmeden
Çok zor gerçekten günde 1 paket içmiyorum ama 2 gunde 1 paket gidio azaltmaya calisiorum gebe kalirsam kesin birakicam ama simdiden denemelere baslim az icim diorum bi kactane ile baslimAhh ahh Didoşta içiyor da gebe olduğunu öğrendiği an bırakacak o, sende eğer iradeliyim bırakabilirim diyorsan bence bırak kuzum, çok zor bişey çünkü tahminimce
Birakalimya hem bize yazik hemde olacak bebislere saglikli vucutta dunyaya gelsinlerBende içiyorum hemde cokgebe oldugumu ogrendigimde birakicam,
Çok zor gerçekten günde 1 paket içmiyorum ama 2 gunde 1 paket gidio azaltmaya calisiorum gebe kalirsam kesin birakicam ama simdiden denemelere baslim az icim diorum bi kactane ile baslim
YaniGit mutlaka aksatma canim
Ne sacma ya dovseymis bide niye geldin dyie allahim yaaa
Buyuk gorumcemde cok iciyor onun en ufak cocuguda kalbinde 6 delikle dogdu ve gelisimi geri özürlü oldu yani Allah kimsenin başına vermesin bırakmak lazım ya en kısa zamanda ben azalticam artikbencede azalt kuzum, bunu çoğu yerde söylemişimdir benim annem kardeşime ve bana gebeyken içmiş, ben kalbim delik doğdum kardeşimde de bende de sürekli nefes darlığı var..
Benim bazen 2 oluyo yaÇok zor gerçekten günde 1 paket içmiyorum ama 2 gunde 1 paket gidio azaltmaya calisiorum gebe kalirsam kesin birakicam ama simdiden denemelere baslim az icim diorum bi kactane ile baslim
Buyuk gorumcemde cok iciyor onun en ufak cocuguda kalbinde 6 delikle dogdu ve gelisimi geri özürlü oldu yani Allah kimsenin başına vermesin bırakmak lazım ya en kısa zamanda ben azalticam artik
Kuzu1 bucuk su bardagini kaynatiyorum kaynar geldikden sonra orta boy sogani 4e bolup icime atip 5 dk daha kaynattim ilimasini bekleyip suzup ictimsoğan kürünü yapcam,D1DEM kuzum anlatsana nasıl yapıyosun soğan kürünü
Kuzu1 bucuk su bardagini kaynatiyorum kaynar geldikden sonra orta boy sogani 4e bolup icime atip 5 dk daha kaynattim ilimasini bekleyip suzup ictim
Sabah aksam aç karinla kuzu sabah yetiştiremiyosan da aksam yemekden omce ve yatmadan once yazıyorduAa çok basitmiş kız saati var mı peki, yapıyım birazdan
Antibiotik kulaniyom diye ben ara verdim ama yarin aksam yapip icmem tekrar adete kadarSabah aksam aç karinla kuzu sabah yetiştiremiyosan da aksam yemekden omce ve yatmadan once yazıyordu
Çok etkileyeceğini sanmıyorum kuzum, sıvı alımına dikkat ediyo musunKuzular benim ovu koyulaşacagına gittikçe silikleşiyor.dün daha koyuydu neden böyle olduki.saat farkı etkiler mi.bugün 17.30 yapabildm.
En son saat 13.30 2 yudum kahve içtim bıraktım.Çok etkileyeceğini sanmıyorum kuzum, sıvı alımına dikkat ediyo musun