- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.081
Aynen yaDidoş bizim kocalar mı farklı anlamadım ki bunlar ne kız, bizim evlerde kaçan biz oluyoruz genelde bacılarD1DEM
Aynen yavalla dun defalarca zar zor kactim elinden herif nerdeyse yapiyodu zor kurtardim kendimi
Kız siz yenisiniz ben ilk 3 sene bezmiştim canımdan artık günde 3 4 kere yapardı hele ilk 1 sene sonra zamanla azaldı şimdi tersine döndükDidoş bizim kocalar mı farklı anlamadım ki bunlar ne kız, bizim evlerde kaçan biz oluyoruz genelde bacılarD1DEM
Kız siz yenisiniz ben ilk 3 sene bezmiştim canımdan artık günde 3 4 kere yapardı hele ilk 1 sene sonra zamanla azaldı şimdi tersine döndükben nasıl ilk aydan gebe kaldım sanıyorsun kız hergun ilişki 2 3 4 kere gel kalma
Bizim 7 yıl olcak nisanda artık eski aktiflik kalmadı doydu adam hahahaBenimki hep pesimde ust uste oldugu zamanbiraz soyleniyo ama yinede yapiyo
Yumurtlamaya yakin 1 hafta vermeyin heriflere bakin nasil hergun yapiyolar
Valla benimki günde 2den assa dusmuordudusmuordu ilk 1 sene sonra günde 1 falan derken azaldı Smdikız bizim 15 ay oldu 1.günden beri aynı valla
Inşallah canım teste devam ❤Yeniden koyulasmaya başladı 16 gün bugun.. İnşallah 2 3 güne görürüm piki
Valla benimki günde 2den assa dusmuordudusmuordu ilk 1 sene sonra günde 1 falan derken azaldı Smdi
Onu bende yapiyomvalla bizde bazen evde kovalama oynuyoruz, bi kere salona kilitledim kendimi
Azalır canım seninde 7 sene olsun sen kovalarsın sonra çocuk dieay benimkide azalsn inşallah ya valla ben isterim azalmasını
Haklisin kizAzalır canım seninde 7 sene olsun sen kovalarsın sonra çocuk die
İnşallah cnm üzülmüştüm acaba yumurtlama olmicak diyeInşallah canım teste devam ❤
Canim bende bu ay uzuluyodum hep silik cizgi diye 18. Gunde kopkoyu ciftcizgi cikti sonunda gecen ayda 18. Gunde yumurtlamistim bu ay da aynisi olduİnşallah cnm üzülmüştüm acaba yumurtlama olmicak diye
Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz
❤D1DEM bat 4 Kasım
❤ B BUSR4 (heycanla bekliyoruz)
❤ R Rainbow3461 bat 7 Kasım
❤@trncysl bat 15 Kasım
❤@mayasiz bat 16 Kasım
❤@Cgdm2537 bat 10 Kasım
❤@Seker2181 bat 13 Kasım
❤@nejlaa 86 bat 29 Ekim
❤@Mrs terazibat 30 Ekim
❤@essram bat 8 Kasım
❤@Haticehakance3567 bat 7 Kasım
❤@Nrarslnn bat 7 Kasım
❤@didima0135 bat 19 Kasım
❤@sardunya58 bat 10 Kasım
❤@Ipek8006 bat 12 Kasım
❤@gizsiz bat 13 Kasım
Yenisiniz tadını çıkarın kuzum ilerde bisi kalmiHaklisin kizbizim daha 3. Ayimiz 7 sene sonra neolur kim bilir
Üzülme canım ben ayin 15inde başladım 24 25 de gördüm yumurtlamayı sabret olucak inşallah ❤İnşallah cnm üzülmüştüm acaba yumurtlama olmicak diye
Oyle yapiyorumYenisiniz tadını çıkarın kuzum ilerde bisi kalmişimdiden süründür ilerisi için