Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim da gebelige engelmis ya ondna pek umutlanmiyom bide kasik agrim adetten beridir var enfeksiyondan dolayi buyuk ihtimalle belime bacagima kadar vuruyo demekki allahim cezasi sey 3 gunum kaldi kurtulcam
Bence olucagi varsa oluyor bnm son gebeligimde idrarda 500 lokosit cikmisti baya enfeksiyon vardi ama hamile kalmistm yani olabiliyor

Bnmde bugun yumurtlama takvime gore uc gundur kasigimda asiri agri var bele vuruyor boyle dediginiz gibi yururken bile hissediuorum siziyi saniirm yumurtlamadan oturu sizce ?

Benimki bıktı benden üst üste olunca kaçıyor hahahah
Yumurtlamadada var di ama şuan bukadar yoğun ilk defa gördüm şaşırdım
Ben hic gormedim o yumurta aki gibi olan akintiyi cocuk yapmak istedigimizden beri eskiden goruyodum ama bilmiyodum tabi simdi olmuyo fazla

Bnmde bugun yumurtlama takvime gore uc gundur kasigimda asiri agri var bele vuruyor boyle dediginiz gibi yururken bile hissediuorum siziyi saniirm yumurtlamadan oturu sizce ?
Evet canim kesin yumurtlamadandir bendede surekli oluyo yumurtlamada hep hissediyorum yumurtlamami

Ben uc ay onceki dusukten sonra her ay boyle agri hissettm belki de yumurtlamaydi hep cnm bakaljm insallah denk gelir
Olabilir canim ben agri geldimi hemen ovulasyona kosuyorum bi bakim cift cizgi bosu bosuna artik adetten hemen sonra baslamicam hisediyoeum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…