Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hic gormedim o yumurta aki gibi olan akintiyi cocuk yapmak istedigimizden beri eskiden goruyodum ama bilmiyodum tabi 😂 simdi olmuyo fazla
Biliyorumki ya test yaptım çizgi neredeyse yok yani zor gozukuo dikkatli bakınca ama akintim bi anda arttı kasiklarimdada ağrı var hafif garip hissediyorum şuan anlamadım

Kizlar ben bide bu ay kayganlastirici jel kullandim bikac kere enfeksiyondan dolayi devam etmesidim icin.. Spermin rahme ulasmasinda yardimci olan bi jel bu ise yaricakmi bakalim

Biliyorumki ya test yaptım çizgi neredeyse yok yani zor gozukuo dikkatli bakınca ama akintim bi anda arttı kasiklarimdada ağrı var hafif garip hissediyorum şuan anlamadım
Insallah yerlesme oluyodur bi döllenme birlesme felan ☺️

İnstagramda satılan ovulasyon testlerinde kaset tipi testlerle kıyaslıyorlar genelde çubuk testte görünen yumurtlama kasette görünmeyebiliyormuş canım

Kizlar ben bide bu ay kayganlastirici jel kullandim bikac kere enfeksiyondan dolayi devam etmesidim icin.. Spermin rahme ulasmasinda yardimci olan bi jel bu ise yaricakmi bakalim

Didoş
1-regl sonrası ilişki
2-jel
3-yumurtlama zamanı ilişki
4-kasık ağrıların

Bunlardan dolayı senden şüpheleniyorum 😂😂

Bende bir buçuk ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim iki yıllık evliyim bizde çok istiyoruz ama kayıptan sonra daha yapmak nasip olmadi bı turlu

Bende bir buçuk ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim iki yıllık evliyim bizde çok istiyoruz ama kayıptan sonra daha yapmak nasip olmadi bı turlu
Çok geçmiş olsun canım rabbim tekrar yasatmasin inşallah bu ay gebe kalırsın 🤲🤲

X