- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Ama hiç çizgi yok canim aşırı belirsiz cıktı anlamadım bu işten birşey yaİnstagramda satılan ovulasyon testlerinde kaset tipi testlerle kıyaslıyorlar genelde çubuk testte görünen yumurtlama kasette görünmeyebiliyormuş canım
Sen beni bosver asil ben seni merak ediyorum yilan hikayesi oldu
Ama hiç çizgi yok canim aşırı belirsiz cıktı anlamadım bu işten birşey ya
İnşallah tutar canım Allah gönlüne göre versinÇok şükür canım ❤inşallah canım ilk aydan tutsa başka bisi istemem zaten ❤
Amin canım amin hepimize inşallahHerşeyde bir hayır var ya canım.. inşallah rabbim tekrar çifter çifter nasip eder...
Sağol canım benim inşallahGecmis olsun canim olucak insallah dahq yeni basladiniz
Adamin hakkini yeme hantalndiyip her yigin haeci degil hergun sapmakKız herkesin anlatacağı hikayesi oluyor ya bende bol bol anlatırım olursa
Benim eşim çok hantal birisidir bi işi çok yavaş yapar, diyorum ki nasıl bi sperm verdiysen yolunu bulamadı hantallıktan
Amin canım Allah razı olsun inşallah hepimiz tez zamanda burdan güzel haberler veririzÇok geçmiş olsun canım rabbim tekrar yasatmasin inşallah bu ay gebe kalırsın❤
Bence de katılıyorum sana herkes her gün yapamaz yaniAdamin hakkini yeme hantalndiyip her yigin haeci degil hergun sapmak
Adamin hakkini yeme hantalndiyip her yigin haeci degil hergun sapmak
Bence de katılıyorum sana herkes her gün yapamaz yani
Benimkide oyle bi kudurmuski zor zapdediyomHahhajj bak o doğru, yarın ki sonuca göre diyorum bi dur diyorum daha hala yanaşıyor sabahtan beri
Vallahi helal olsun ne yediriyorsun kızHahhajj bak o doğru, yarın ki sonuca göre diyorum bi dur diyorum daha hala yanaşıyor sabahtan beri
Evet canim ovulasyon testiKuzum bu ovulasyon testi mi ben onu kaçırdım
HahhaaaaBenimkide oyle bi kudurmuski zor zapdediyomis yerinde bile durmuyo ya kıstırıp duruyo mincikliyo manyahhhh
Amin canım inşallahİnşallah tutar canım Allah gönlüne göre versin
Amin canım amin hepimize inşallah
Sağol canım benim inşallah
Inşallah canım cümlemizden razı olsun ❤Amin canım Allah razı olsun inşallah hepimiz tez zamanda burdan güzel haberler veririz
Benimki kürtaj dan sonra hiç yapmadı delirmiş şimdide adamı bırakıp anneme geldim kafayı yemiş o ne yapsın karı da yok yanındaBenimkide oyle bi kudurmuski zor zapdediyomis yerinde bile durmuyo ya kıstırıp duruyo mincikliyo manyahhhh
Evet canim ovulasyon testi
Vallahi helal olsun ne yediriyorsun kız
O azgınlığı ise yararda inşallah tez zamanda bebiş gelirAy yok yediğinden değil ya benimki bambaşka bi dünya
Sen hemem ver o adami dusunemiyorum vallaBenimki kürtaj dan sonra hiç yapmadı delirmiş şimdide adamı bırakıp anneme geldim kafayı yemiş o ne yapsın karı da yok yanında
Ben sana kendimde gordugumu yazayim canim boylede anlatinca igrenc oluyor amaEvet islaklik hisediyorum ama yumurta akinti gibi bisiler olmuyo
Ay bende hic olmuyo ya islaklik var ama baska bisi yokBen sana kendimde gordugumu yazayim canim boylede anlatinca igrenc oluyor amayumurtlama zamanimda uzayan akinti oluyor 1 veya 2 defa bildigin tuvaleti yapip asagi baktiginda goruyosun o uzantiyi. Ama tabi herkeste farkli olabilir