-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Nasıl yükleniyorTestini atsana canim foto varsa
Hoşgeldin canım az kalmış, ovulasyon testi kullanıyor musun
Evet aynıyız 11 ağustos düğün tarihim. İnşallah canım. Beklemek heyecanlı ve zor.Tam olarak aynıyız canım bizde geçen sene Ağustos ta evlendik 2 aydır deniyoruz, inşallah tutmuştur
Merhaba canım hoşgeldin 1 gün arayla benimde 7 kasım
Amin canım inşallahInşallah hayırlı haberler alırız bi gün arayla
Nasıl yükleniyor
Gusel haberlerini bekliyoruzValla neyseki iş yarın yarım gün, iş çıkışı koşa koşa gidicem
Testini
Basıyorum ama olmuyor
Bendede piko var canım engel değil ama hamile kalmayaİkimizde de sıkıntı yok sadece bende pko var cnm geçen ay da rahım filmi cektırdım
Tsk ederiz hos geldin canim aramizaSlm kizlar topiginiz hayırlı olsun herkes tez zamanda hamiş haberi versin inşallah benimde bat 20 Kasım bir kere hamile kaldım ama kalpleri durdu kürtaj oldum şimdi yine istiyorum
Evet aynıyız 11 ağustos düğün tarihim. İnşallah canım. Beklemek heyecanlı ve zor.
Slm hoşgeldin aramıza canım inşallah hep beraber kalırız burada paylaşırızSlm kizlar topiginiz hayırlı olsun herkes tez zamanda hamiş haberi versin inşallah benimde bat 20 Kasım bir kere hamile kaldım ama kalpleri durdu kürtaj oldum şimdi yine istiyorum
Slm kizlar topiginiz hayırlı olsun herkes tez zamanda hamiş haberi versin inşallah benimde bat 20 Kasım bir kere hamile kaldım ama kalpleri durdu kürtaj oldum şimdi yine istiyorum
Testini[/QU
Onuda denedim başarıyorum ama hiç birşey çıkmıyorEki Görüntüle 2548875
Bide buraya bas canim boyle dene
Onuda denedim başarıyorum ama hiç birşey çıkmıyor
Sitede sorun var ondansir belki canim bugun baya takilip duruyoOnuda denedim başarıyorum ama hiç birşey çıkmıyor
Çok teşekürler ilgilendiğiniz içinSitede sorun var ondansir belki canim bugun baya takilip duruyo