Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar topiginiz hayırlı olsun herkes tez zamanda hamiş haberi versin inşallah benimde bat 20 Kasım bir kere hamile kaldım ama kalpleri durdu kürtaj oldum şimdi yine istiyorum

Kizlar bu enfeksiyon boyle uzun kasik agrisi yaparmi ya ilac kullanmama rağmen özellikle sol kasigim sizliyo agriyo batiyo tuaf seyler yasiyorum

Slm kizlar topiginiz hayırlı olsun herkes tez zamanda hamiş haberi versin inşallah benimde bat 20 Kasım bir kere hamile kaldım ama kalpleri durdu kürtaj oldum şimdi yine istiyorum
Tsk ederiz hos geldin canim aramiza geçmiş olsun inşallah en kisa zamamda tekrar hamis olcaz hepimiz

Slm hoşgeldin aramıza canım inşallah hep beraber kalırız burada paylaşırız
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını göstermesin inşallah

Hoşgeldiniz, geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…