Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaman su gibi akıyor aslında ama bekliyoruz ya geçmek bilmez. Güzel haberlere bekliyoruzdur inşallah
Aynen canım geçmiyor sanki durdu herşey heyecan korku ya olmadıysa düşüncesi sabırla dua ile beklemekten başka çare yok

Ahh ahh en zor olan bekleyiş, 11 değil 1 gün geçmiyor benim, inşallah yarın güzel bir haber alırım, 11 gün sonra da senden güzel bir haber alırız canım
Evet canim beklemek zor rabbim sabır versin bize
Inşallah canım önce senin sonra bizlerin güzel haberleri gelir buraya yazarız hamisiz diye

Enfeksiyon kontrolü diye gitmişsin bakmışsın orda bir mercimek
Insallah canim da gebelige engelmis ya ondna pek umutlanmiyom bide kasik agrim adetten beridir var enfeksiyondan dolayi buyuk ihtimalle belime bacagima kadar vuruyo demekki allahim cezasi sey 3 gunum kaldi kurtulcam

Insallah canim da gebelige engelmis ya ondna pek umutlanmiyom bide kasik agrim adetten beridir var enfeksiyondan dolayi buyuk ihtimalle belime bacagima kadar vuruyo demekki allahim cezasi sey 3 gunum kaldi kurtulcam

3 gün sonra mı doktora gidiyosun kuzum

Kizlar benim akintim tekrar artmış bu yüzden kontrol edim dedim akintim sümük gibi şeffaf uzuyor ve baya baya geliyor anlamadım test yaptım ovulasyon negatif cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…