- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- Konu Sahibi Paresilaaa
Amin amin inşallah canım hoş buldumTsk ederiz hos geldin canim aramiza geçmiş olsun inşallah en kisa zamamda tekrar hamis olcaz hepimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin inşallah canım hoş buldumTsk ederiz hos geldin canim aramiza geçmiş olsun inşallah en kisa zamamda tekrar hamis olcaz hepimiz
Zaman su gibi akıyor aslında ama bekliyoruz ya geçmek bilmez. Güzel haberlere bekliyoruzdur inşallahKizlar zaman durdu sanki ya şimdi bu 11 gün nasıl gececek
Aynen canım geçmiyor sanki durdu herşey heyecan korku ya olmadıysa düşüncesi sabırla dua ile beklemekten başka çare yokZaman su gibi akıyor aslında ama bekliyoruz ya geçmek bilmez. Güzel haberlere bekliyoruzdur inşallah
Kizlar zaman durdu sanki ya şimdi bu 11 gün nasıl gececek
Evet canim beklemek zor rabbim sabır versin bizeAhh ahh en zor olan bekleyiş, 11 değil 1 gün geçmiyor benim, inşallah yarın güzel bir haber alırım, 11 gün sonra da senden güzel bir haber alırız canım
Rica ederim ne demek birbirimize yardimci olmak icin burdayiz ama sunu soylim eger silik bi cizgi varsa bu cok iyi ihtimak cok yuksek yaniÇok teşekürler ilgilendiğiniz için
Insallah canm Rabbim gonlunuze gore versinAhh ahh en zor olan bekleyiş, 11 değil 1 gün geçmiyor benim, inşallah yarın güzel bir haber alırım, 11 gün sonra da senden güzel bir haber alırız canım ❤
Benimde 9 gun kalmis haberim yokKizlar zaman durdu sanki ya şimdi bu 11 gün nasıl gececek
Benimde 9 gun kalmis haberim yok
Sol kasigim bazen adim atarken bile agriyo enfeksiyon olmasaydi bu ay cok umitli olcektimBak bu kasık ağrılarından şüphe ediyom hee, bebe geliyorsa enfes Falan dinlememiş olabilir
Sol kasigim bazen adim atarken bile agriyo enfeksiyon olmasaydi bu ay cok umitli olcektim
Insallah canim da gebelige engelmis ya ondna pek umutlanmiyom bide kasik agrim adetten beridir var enfeksiyondan dolayi buyuk ihtimalle belime bacagima kadar vuruyo demekki allahim cezasi sey 3 gunum kaldi kurtulcamEnfeksiyon kontrolü diye gitmişsin bakmışsın orda bir mercimek
Az kalmış seninde canım 2 gün var aramızdaBenimde 9 gun kalmis haberim yok
Evet canim beni sallayin sizi merak ediyom benAz kalmış seninde canım 2 gün var aramızda ☺
Insallah canim da gebelige engelmis ya ondna pek umutlanmiyom bide kasik agrim adetten beridir var enfeksiyondan dolayi buyuk ihtimalle belime bacagima kadar vuruyo demekki allahim cezasi sey 3 gunum kaldi kurtulcam
Yok kuzu ya onumuzdeki ayim 22 sinde benim randevu esiminde 11 inde3 gün sonra mı doktora gidiyosun kuzum
Tamam canımEvet canim beni sallayin sizi merak ediyom ben