- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Sen öyle yoğun ıslaklık hissettiğinde değerlendir bence bazılarında o sümüksü akıntı olmuyormuşEvet islaklik hisediyorum ama yumurta akinti gibi bisiler olmuyo
Değerlendiriyorum canim zaten ben hisediyorum yumurtlamami goguslerim kasiklarim agriyoSen öyle yoğun ıslaklık hissettiğinde değerlendir bence bazılarında o sümüksü akıntı olmuyormuş
Hiç olmadı mı canım yoksa ikinci için mi uğraşıyorsun7 yil olucak bıktık artık napalmsiz devam canım ben dove döve
Biliyorumki ya test yaptım çizgi neredeyse yok yani zor gozukuo dikkatli bakınca ama akintim bi anda arttı kasiklarimdada ağrı var hafif garip hissediyorum şuan anlamadımBen hic gormedim o yumurta aki gibi olan akintiyi cocuk yapmak istedigimizden beri eskiden goruyodum ama bilmiyodum tabisimdi olmuyo fazla
2. için uğraşıyorum canım daha yeni 1 2 aydır düşünüyoruz bu ay ilk denemeHiç olmadı mı canım yoksa ikinci için mi uğraşıyorsun
Hadi inşallah tutar canımDeğerlendiriyorum canim zaten ben hisediyorum yumurtlamami goguslerim kasiklarim agriyo
Insallah yerlesme oluyodur bi döllenme birlesme felanBiliyorumki ya test yaptım çizgi neredeyse yok yani zor gozukuo dikkatli bakınca ama akintim bi anda arttı kasiklarimdada ağrı var hafif garip hissediyorum şuan anlamadım
Biliyorumki ya test yaptım çizgi neredeyse yok yani zor gozukuo dikkatli bakınca ama akintim bi anda arttı kasiklarimdada ağrı var hafif garip hissediyorum şuan anlamadım
Kız daha ne daha yeniymis çok şükür bı yavrun da var inşallah ikincisi de çok aratmaz annesini hemen gelir2. için uğraşıyorum canım daha yeni 1 2 aydır düşünüyoruz bu ay ilk deneme
Kizlar ben bide bu ay kayganlastirici jel kullandim bikac kere enfeksiyondan dolayi devam etmesidim icin.. Spermin rahme ulasmasinda yardimci olan bi jel bu ise yaricakmi bakalim
Inşallah canım inşallahInsallah yerlesme oluyodur bi döllenme birlesme felan
Didoş
1-regl sonrası ilişki
2-jel
3-yumurtlama zamanı ilişki
4-kasık ağrıların
Bunlardan dolayı senden şüpheleniyorum
Çok şükür canım ❤Kız daha ne daha yeniymis çok şükür bı yavrun da var inşallah ikincisi de çok aratmaz annesini hemen gelir
Bende bir buçuk ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim iki yıllık evliyim bizde çok istiyoruz ama kayıptan sonra daha yapmak nasip olmadi bı turlu
Gecmis olsun canim olucak insallah dahq yeni basladinizBende bir buçuk ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim iki yıllık evliyim bizde çok istiyoruz ama kayıptan sonra daha yapmak nasip olmadi bı turlu
Bende arada bi spheleniyorum ama sonra diyorum ki sus be bosuna umutlanma ilacim etkisidir
Çok geçmiş olsun canım rabbim tekrar yasatmasin inşallah bu ay gebe kalırsınBende bir buçuk ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim iki yıllık evliyim bizde çok istiyoruz ama kayıptan sonra daha yapmak nasip olmadi bı turlu
Sen beni bosver asil ben seni merak ediyorum yilan hikayesi olduAy bakalım neler olcak merakla bekliyorum