- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Aynen bende delirdim ama boşunaymışBi ara netimde sorun var diyekafayi yedim meger sitede sorun varmış
Testini atsana canim foto varsaHERKESE hayırlı akşamlarbenim adetim 10 gündur gecikti iki tane gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıkıyor 1 hafta önce dr gittim ultrasıyonda görünmedi birşey yarın yine gidecem sizce bebek varmı niye görünmüyor??
Insallah canim24ünde pik oldu. O gün ve 2 gün sonrası değerlendirildi. Hayırlı ile güzel haberler alırız inşallah. 14 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz.
merhabalar beni de 19 kasıma ekleyin
Ekliyorum kozlar ikinizide listemizeİnşallah canım. Hepimiz için bolca dua ediyorum❤
Gun bitti sayilirKuzucuum çatkapı misafir geldi gs maçına üst komşumuz, eşimle izledler bizde eşiyle oturduk giremedimmm, ama geldimmm, benim içinde iyi oldu zaman geçti, ay yarın nasıl olcak
Güzel haberler bekliyoruz inşallah canım senden. Hakkında hayırlısı olsunKuzucuum çatkapı misafir geldi gs maçına üst komşumuz, eşimle izledler bizde eşiyle oturduk giremedimmm, ama geldimmm, benim içinde iyi oldu zaman geçti, ay yarın nasıl olcak
Gun bitti sayiliray heycandan uyumazsin sen ayni benim gibi kiz
Güzel haberler bekliyoruz inşallah canım senden. Hakkında hayırlısı olsun
Amin inşallahİnşallah canımm inşallah, valla burdaki herkese dua ediyorum sürekli, Rabbim hepimize en kısa zamanda en güzel şekilde nasip etsin
24ünde pik oldu. O gün ve 2 gün sonrası değerlendirildi. Hayırlı ile güzel haberler alırız inşallah. 14 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz.