- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Insallah kuzum devam ediyorumYariyo canım yario kullan bitir az kalmis
benımde ileri derece pko canım 8.denemedeyım hala olmadı 13 aylık evlıyızHanımlar merhaba bende geldim
Şuan adetin 5. Günümdeyim.
1 kutu ovulasyon testi aldım aya hazırım
2. Bebişi istiyoruz.
Pko var maşallah ileri derece.
İnşallah ay sonu hamişler tarafına uçuş yaparız
Bi kere denedım fayda etmedi ama bıdaha denemek ıstedım ama su an da klomen tedavısındeyım canım o yüzden kullanmak istemedimİkimizde de sıkıntı yok sadece bende pko var cnm geçen ay da rahım filmi cektırdım
12 1 gibi oldu ilişki bide gece olsa iyi olur demiÇatlaman olmuş canım bugünü mutlaka degerlendir
12 1 gibi oldu ilişki bide gece olsa iyi olur demi
Insallah canim umutsuzluga sakin kapilna bikere olduysa yine olurBizde 2. Bebis icin dokuz ay denedik 9.oldu oda dustu uc ay onceinsallah bir daha kalirim bu ay basladk yine denemeye
Insallah cnm herkese nasip olur insallahInsallah canim umutsuzluga sakin kapilna bikere olduysa yine olur ☺
Çok geçmiş olsun canım Allah birdaha yasatmasin inşallah bu ay olur sağ salim gelişir canimBizde 2. Bebis icin dokuz ay denedik 9.oldu oda dustu uc ay onceinsallah bir daha kalirim bu ay basladk yine denemeye
Amin cnm insallahÇok geçmiş olsun canım Allah birdaha yasatmasin inşallah bu ay olur sağ salim gelişir canim❤
Bendede öyle canim sitede sıkıntı varSiteye bugun bisiler olmus saatlerce giremedim yorumlari goremiyorum mesaj yolamam baya uzun suruyo /:
Aynen biraz sıkıntılı siteSiteye bugun bisiler olmus saatlerce giremedim yorumlari goremiyorum mesaj yolamam baya uzun suruyo /:
Bi ara netimde sorun var diyeBendede öyle canim sitede sıkıntı var