Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet takvimime baktim az önce bebek calismalarina baslamadan 28 gunde oluyomusum calismadan sonra 32 güne cikmis 😂 herifin şeysi dengemi bozdu

HERKESE hayırlı akşamlar :KK25:benim adetim 10 gündur gecikti iki tane gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıkıyor 1 hafta önce dr gittim ultrasıyonda görünmedi birşey yarın yine gidecem sizce bebek varmı niye görünmüyor??🤔

HERKESE hayırlı akşamlar :KK25:benim adetim 10 gündur gecikti iki tane gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıkıyor 1 hafta önce dr gittim ultrasıyonda görünmedi birşey yarın yine gidecem sizce bebek varmı niye görünmüyor??🤔
Testini atsana canim foto varsa

24ünde pik oldu. O gün ve 2 gün sonrası değerlendirildi. Hayırlı ile güzel haberler alırız inşallah. 14 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz.

Kuzucuum çatkapı misafir geldi gs maçına üst komşumuz, eşimle izledler bizde eşiyle oturduk giremedimmm, ama geldimmm, benim içinde iyi oldu zaman geçti, ay yarın nasıl olcak 😂😂
Gun bitti sayilir 😂 ay heycandan uyumazsin sen ayni benim gibi kiz

Kuzucuum çatkapı misafir geldi gs maçına üst komşumuz, eşimle izledler bizde eşiyle oturduk giremedimmm, ama geldimmm, benim içinde iyi oldu zaman geçti, ay yarın nasıl olcak 😂😂
Güzel haberler bekliyoruz inşallah canım senden. Hakkında hayırlısı olsun

X