- 19 Kasım 2016
- 4.987
- 3.981
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.461
Eger hasta olursan batin 3 gunu git hormaom testlerine baktir canimEvet canim 3 aydir olmuyo kontrol amacli bu ay ikimizimde randevusu var
Varikosel var mı eşinde ona da baktırın bence spermi düşüren şey oEvet canim 3 aydir olmuyo kontrol amacli bu ay ikimizimde randevusu var
O zaman iyiki yok.. Olabılcegı ıhtımalıni dusunerek kendını yorma.. Dinlenmeye çalıs vuxudun uyku ıhtıyacını mutlaka kasıla canımEvde test olsa herhlde suan yapardim uyudum uyucam ya psikolojikmi ne blmem hic halim yokkk tabaklari makinaya zor yerleştirdim
Gun aşırı dedikleri sey hergunmu yoksa arafa bir gun molami yaHayır zaten çatlama olsa bile sonlandırmayın adet olana kadar gün aşırı ilişki olması gerek. Ovülasyon testi kullanılsa da kullanılmasa da ay boyunca gün aşırı ilişki olmalı ben o yüzden test almadım. Daha çok strese sokmasın diye.
3 de uyudum dun 1 de uyandim bgun canim uykunun anasini aglatiyorum zateenO zaman iyiki yok.. Olabılcegı ıhtımalıni dusunerek kendını yorma.. Dinlenmeye çalıs vuxudun uyku ıhtıyacını mutlaka kasıla canım
Bi fikir verin ay delircem artikkkkkkKızlar ne dicem benim bel agrım kaşık agrım kabızlık mene büyümesi oldu sanki adet olacam ama olamıyorum sanki büyük tuvaletin var ama yapamiyom ay bilmiyorum bat 10 kasım ama yasmini biraktiğin ilk ay gecikme olur belki sizce gebe olma ihtimalim var mi bu ay hep gün aşırı yaptik hatta bazen 4 gün hep
Yarin hasta olucam ayin 22sinde randevum var hormonlar icin adette çağırmadıEger hasta olursan batin 3 gunu git hormaom testlerine baktir canim
Aslında mantıklı ama biz çift olarak kaldıramıyoruz o kadarını sanırım.Hayır zaten çatlama olsa bile sonlandırmayın adet olana kadar gün aşırı ilişki olması gerek. Ovülasyon testi kullanılsa da kullanılmasa da ay boyunca gün aşırı ilişki olmalı ben o yüzden test almadım. Daha çok strese sokmasın diye.
Bilmiyorum ki ona nasil bakiyolar urolijimi bakiyo acabaVarikosel var mı eşinde ona da baktırın bence spermi düşüren şey o
1 gun bos 1 gun dolu yaniGun aşırı dedikleri sey hergunmu yoksa arafa bir gun molami ya
Benim.bildigim adetin 3 gunu bakiyorlar kadinlarda hormon testine benim.doktorim bunu demisti canimYarin hasta olucam ayin 22sinde randevum var hormonlar icin adette çağırmadı
Uyumak güzeldir3 de uyudum dun 1 de uyandim bgun canim uykunun anasini aglatiyorum zateen
Canim bisi diyemeyizki suan bendede bitom belirti var ama gebelik yok malesef gunun yaklastimi test yapBi fikir verin ay delircem artikkkkkk
Kızlar ne dicem benim bel agrım kaşık agrım kabızlık mene büyümesi oldu sanki adet olacam ama olamıyorum sanki büyük tuvaletin var ama yapamiyom ay bilmiyorum bat 10 kasım ama yasmini biraktiğin ilk ay gecikme olur belki sizce gebe olma ihtimalim var mi bu ay hep gün aşırı yaptik hatta bazen 4 gün hep
Keske bende erkenden uyansam.diyorum malesef ama kafamı kaldıramıyorum uyku ❤benUyumak güzeldir ☺o kadar uyuyabilsem keşke bende.. Erken kalkmaya alışığım haftasonu bile erkencıyım
Ben yurtdisindayim canim turkiyedekilerin hepsi adette gidiyo biliyorum da benim burdaki doktor oyle bisi demediBenim.bildigim adetin 3 gunu bakiyorlar kadinlarda hormon testine benim.doktorim bunu demisti canim
Anladım canim ne zaman gidiceksin peki esin bakinmismiydi sperm testi flnBen yurtdisindayim canim turkiyedekilerin hepsi adette gidiyo biliyorum da benim burdaki doktor oyle bisi demedi
Evet daha bu ay bıraktımcanım sen korunmayı yeni mi bıraktın
TamamCanim bisi diyemeyizki suan bendede bitom belirti var ama gebelik yok malesef gunun yaklastimi test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?