• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim hoşbulduum🌺
Sadece ilk günü değerlendirebildik. Biraz yoğun bir dönemdeyiz ama bebek de istiyoruz. Bakalım hayırlısı yine de es geçmeyelim dedik. 🙊

olsun canımm oda yeterli olabiliyor 🥰🥰 hayırlısı olsun inşallah tutar 😍😍

Bekle bekle canim 12 kasim benimde adet oncesi goguslerin siser agrirmi bende baslamasi lazim hala baslamadi bilemiyorum hamilelik belirtisi siser agrir dio ama bnm bat ta da sisio agrio ama hala ne sisme ne ağrıma yok
Benim çok agrı olmaz sessızce gelır adet bi kac saat oncesı Bı sızlanma olur anlarım gelebılcegını o gun hatta tedbırımı alırım oyle.. Bu sefer cok agrıyo bılmıyorum

Kızlar ne dicem benim bel agrım kaşık agrım kabızlık mene büyümesi oldu sanki adet olacam ama olamıyorum sanki büyük tuvaletin var ama yapamiyom ay bilmiyorum bat 10 kasım ama yasmini biraktiğin ilk ay gecikme olur belki sizce gebe olma ihtimalim var mi bu ay hep gün aşırı yaptik hatta bazen 4 gün hep

Denemeyi birakma. Canim. Sende sorun yoksa esine odaklan degerleri duzeldi diyosun calismalara devam edin umut kesilmez hic bi zamam.. Benim esiminde haftaya randevusu var sperm. Testi icin
Siz ilk defa mı test yaptıracaksınız. Benim eşimin sperm sayısı 5 milyondu 14 milyona çıktı ama sınır sayı 15 milyon yani 15in altında olmamalı. Çok yıprandım klomeni bu ay kullanmıyorum ara verdim kaç aydır ümit edip boşa düşüyorum. İncirin ikinci ayındayım inşallah işe yarar

Benim çok agrı olmaz sessızce gelır adet bi kac saat oncesı Bı sızlanma olur anlarım gelebılcegını o gun hatta tedbırımı alırım oyle.. Bu sefer cok agrıyo bılmıyorum
Benimde normalde bu zamanlarda başlar baslamadi hiiccc off beklemek.zor

Siz ilk defa mı test yaptıracaksınız. Benim eşimin sperm sayısı 5 milyondu 14 milyona çıktı ama sınır sayı 15 milyon yani 15in altında olmamalı. Çok yıprandım klomeni bu ay kullanmıyorum ara verdim kaç aydır ümit edip boşa düşüyorum. İncirin ikinci ayındayım inşallah işe yarar
Evet canim 3 aydir olmuyo kontrol amacli bu ay ikimizimde randevusu var

Evet ya haftasonu gırmese 12sınden once cok gelmıyo aklıma evde olunca elım testlere gıdıyo hep
Evde test olsa herhlde suan yapardim uyudum uyucam ya psikolojikmi ne blmem hic halim yokkk tabaklari makinaya zor yerleştirdim

Aa o zaman henüz denemeleri sonlandırmamak lazım değil mi? 🙊😊
Hayır zaten çatlama olsa bile sonlandırmayın adet olana kadar gün aşırı ilişki olması gerek. Ovülasyon testi kullanılsa da kullanılmasa da ay boyunca gün aşırı ilişki olmalı ben o yüzden test almadım. Daha çok strese sokmasın diye.

Back