- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.441
N11 bana calısıyoYap kuzum elinde çokça varsa yap zaten internetten alınıyor genelde ve çoklu bir ay yetecek kadar oluyor bir zararı olmaz aksine yakalarsın ve faydası olur
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
N11 bana calısıyoYap kuzum elinde çokça varsa yap zaten internetten alınıyor genelde ve çoklu bir ay yetecek kadar oluyor bir zararı olmaz aksine yakalarsın ve faydası olur
Amin İnşallah canımAllahım isteyen herkese sağlıklı bebekler nasıp etsın inşallah![]()
Can ovulasyon da tek çizgi cikmaz c koyu t hep silik cikar yumurtlamada ikiside koyu olurCanım çatlamamış daha. Çatlama olunca tek çizgi oluyor
Teşekkür ederim hoşbulduum
Sadece ilk günü değerlendirebildik. Biraz yoğun bir dönemdeyiz ama bebek de istiyoruz. Bakalım hayırlısı yine de es geçmeyelim dedik.![]()
Hmmm bugünü es geçmeyeyim o zamaanBugunu sakın bos geçme yumurta catladikdan 24 48 saat bi hayati oluyo bugun mutlaka yapin
Valla bana daN11 bana calısıyo![]()
Hayir canim dunde yapmamissin bugun yap mutlakaHmmm bugünü es geçmeyeyim o zamaan
Benim çok agrı olmaz sessızce gelır adet bi kac saat oncesı Bı sızlanma olur anlarım gelebılcegını o gun hatta tedbırımı alırım oyle.. Bu sefer cok agrıyo bılmıyorumBekle bekle canim 12 kasim benimde adet oncesi goguslerin siser agrirmi bende baslamasi lazim hala baslamadi bilemiyorum hamilelik belirtisi siser agrir dio ama bnm bat ta da sisio agrio ama hala ne sisme ne ağrıma yok
Hadi bakalım inşallah yaolsun canımm oda yeterli olabiliyorhayırlısı olsun inşallah tutar
![]()
Bebişimiz gelsin de herşeyim feda olsunValla bana da![]()
Siz ilk defa mı test yaptıracaksınız. Benim eşimin sperm sayısı 5 milyondu 14 milyona çıktı ama sınır sayı 15 milyon yani 15in altında olmamalı. Çok yıprandım klomeni bu ay kullanmıyorum ara verdim kaç aydır ümit edip boşa düşüyorum. İncirin ikinci ayındayım inşallah işe yararDenemeyi birakma. Canim. Sende sorun yoksa esine odaklan degerleri duzeldi diyosun calismalara devam edin umut kesilmez hic bi zamam.. Benim esiminde haftaya randevusu var sperm. Testi icin
Benimde normalde bu zamanlarda başlar baslamadi hiiccc off beklemek.zorBenim çok agrı olmaz sessızce gelır adet bi kac saat oncesı Bı sızlanma olur anlarım gelebılcegını o gun hatta tedbırımı alırım oyle.. Bu sefer cok agrıyo bılmıyorum
Tamamdıır inşallah bi aksilik çıkmazsa değerlendireyim bugünü de. TeşekkürleerHayir canim dunde yapmamissin bugun yap mutlaka
Evet ya haftasonu gırmese 12sınden once cok gelmıyo aklıma evde olunca elım testlere gıdıyo hepBenimde normalde bu zamanlarda başlar baslamadi hiiccc off beklemek.zor
Benimde her ay şişerdi acirdı geçen ay hicbisey olmadıKizlar benim.bata 8 gun var ama normaldr benim bi hafta oncesinden goguslerim.siser acimaya başlardı smdi bisi.yokkk ben gbi.olann varmii
Evet canim 3 aydir olmuyo kontrol amacli bu ay ikimizimde randevusu varSiz ilk defa mı test yaptıracaksınız. Benim eşimin sperm sayısı 5 milyondu 14 milyona çıktı ama sınır sayı 15 milyon yani 15in altında olmamalı. Çok yıprandım klomeni bu ay kullanmıyorum ara verdim kaç aydır ümit edip boşa düşüyorum. İncirin ikinci ayındayım inşallah işe yarar
Evde test olsa herhlde suan yapardim uyudum uyucam ya psikolojikmi ne blmem hic halim yokkk tabaklari makinaya zor yerleştirdimEvet ya haftasonu gırmese 12sınden once cok gelmıyo aklıma evde olunca elım testlere gıdıyo hep
Hayır zaten çatlama olsa bile sonlandırmayın adet olana kadar gün aşırı ilişki olması gerek. Ovülasyon testi kullanılsa da kullanılmasa da ay boyunca gün aşırı ilişki olmalı ben o yüzden test almadım. Daha çok strese sokmasın diye.Aa o zaman henüz denemeleri sonlandırmamak lazım değil mi?![]()
Yaaaa o zaman bu ay bisi yok madem diyorum ama sisersede hasta oluyorum sismessede mi olucam ne yani bu kafam.karistiiiBenimde her ay şişerdi acirdı geçen ay hicbisey olmadı