• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde test olsa herhlde suan yapardim uyudum uyucam ya psikolojikmi ne blmem hic halim yokkk tabaklari makinaya zor yerleştirdim
O zaman iyiki yok.. Olabılcegı ıhtımalıni dusunerek kendını yorma.. Dinlenmeye çalıs vuxudun uyku ıhtıyacını mutlaka kasıla canım

Hayır zaten çatlama olsa bile sonlandırmayın adet olana kadar gün aşırı ilişki olması gerek. Ovülasyon testi kullanılsa da kullanılmasa da ay boyunca gün aşırı ilişki olmalı ben o yüzden test almadım. Daha çok strese sokmasın diye.
Gun aşırı dedikleri sey hergunmu yoksa arafa bir gun molami ya

O zaman iyiki yok.. Olabılcegı ıhtımalıni dusunerek kendını yorma.. Dinlenmeye çalıs vuxudun uyku ıhtıyacını mutlaka kasıla canım
3 de uyudum dun 1 de uyandim bgun canim uykunun anasini aglatiyorum zateen

Kızlar ne dicem benim bel agrım kaşık agrım kabızlık mene büyümesi oldu sanki adet olacam ama olamıyorum sanki büyük tuvaletin var ama yapamiyom ay bilmiyorum bat 10 kasım ama yasmini biraktiğin ilk ay gecikme olur belki sizce gebe olma ihtimalim var mi bu ay hep gün aşırı yaptik hatta bazen 4 gün hep
Bi fikir verin ay delircem artikkkkkk

Hayır zaten çatlama olsa bile sonlandırmayın adet olana kadar gün aşırı ilişki olması gerek. Ovülasyon testi kullanılsa da kullanılmasa da ay boyunca gün aşırı ilişki olmalı ben o yüzden test almadım. Daha çok strese sokmasın diye.
Aslında mantıklı ama biz çift olarak kaldıramıyoruz o kadarını sanırım. 🤦‍♀️
Daha yeni başladık sayılır zaten. 5. Aydayız ovülasyon testlerini de ilk kez bu ay denedim. ☺️

Kızlar ne dicem benim bel agrım kaşık agrım kabızlık mene büyümesi oldu sanki adet olacam ama olamıyorum sanki büyük tuvaletin var ama yapamiyom ay bilmiyorum bat 10 kasım ama yasmini biraktiğin ilk ay gecikme olur belki sizce gebe olma ihtimalim var mi bu ay hep gün aşırı yaptik hatta bazen 4 gün hep

canım sen korunmayı yeni mi bıraktın

Back