- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.501
Yok kiz ondan olsa bu zamana bel kalmazdiyavaş şeyapın ondan oluyor hep![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz ondan olsa bu zamana bel kalmazdiyavaş şeyapın ondan oluyor hep![]()
Yok kiz ondan olsa bu zamana bel kalmazdi![]()
O zaman benm belim degil kıçım agriyorvalla ben kendimden biliyorum sert şeyapınca ertesi günler ağrıyor![]()
Ben com nazliyim.hee bende bunu yedim![]()
O zaman benm belim degil kıçım agriyor![]()
Ben com nazliyim.Iki büklüm etirmiyom. Kendimi
![]()
Kiz ben dokuz yillik evliyim alistik artikjajajsjjas kız Allah seni![]()
Kiz ben dokuz yillik evliyim alistik artik![]()
Ondandir cnm bende olmuyor dedim ya baska yerlerim agriyor oturuncakız alışırsında yine de farkediyor bilmiyorum yani benim bel boşluğun çok oyuk derin yani çok darbe alınca ağrıtıyor![]()
Bize diyene bakkız alışırsında yine de farkediyor bilmiyorum yani benim bel boşluğun çok oyuk derin yani çok darbe alınca ağrıtıyor![]()
Ondandir cnm bende olmuyor dedim ya baska yerlerim agriyor oturunca![]()
Bize diyene bak![]()
Sabaha kadar bütün testleri bitireceğim sanırım kuzular bişey soracağım bu aldığım testlerden bazıları normal bazıları ultra erken gebelikti üstlerinde hiç bişey yazmıyor sadece bazılarında U bazılarında K yazıyor sizce hangisi hangisidir
Ne cikiyor cnm testler de en iyisi git acile kan ver ya kafan rahat etsinSabaha kadar bütün testleri bitireceğim sanırım kuzular bişey soracağım bu aldığım testlerden bazıları normal bazıları ultra erken gebelikti üstlerinde hiç bişey yazmıyor sadece bazılarında U bazılarında K yazıyor sizce hangisi hangisidir
Onu yaptım kuzum fotoğraf eklememişim şimdi ekledim bugün ikinciye yapıyorumkuzum ultra erkeni yap istersen bi çok merak ediyosan![]()
Sabaha kadar bütün testleri bitireceğim sanırım kuzular bişey soracağım bu aldığım testlerden bazıları normal bazıları ultra erken gebelikti üstlerinde hiç bişey yazmıyor sadece bazılarında U bazılarında K yazıyor sizce hangisi hangisidir
Onu yaptım kuzum fotoğraf eklememişim şimdi ekledim bugün ikinciye yapıyorum![]()