• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence var benim de bat 12 si görünüyor.. Ovulasyona gore yanı pıke benzeyen güne gore cuma gunu adet beklıyorum.. Erken gebelık yapsam mı dıye düşünüyorum ben de.. Sizi görünce heveslendim ben de 🙏🏻
Benimde bat 12si beklicem sende bekle herkesde erken görünmeyebilir varsada😍

Eşim sperm testi yaptırdı. Doktora gösterdik bu sayı düşük şuan ilk sıkıntı sperm sayısı dedi. 1 yıldır istiyoruz. 3 aydır klomen+iğne tedavisi görüyordum fayda etmedi. Benle aynı durumda olan var mı ? Eşim varikosel ameliyatı olucak. Bu sürede ben beklemeli miyim sizce. Yoksa rahim filmi falan çektirmeli miyim? Keçiboynuzu sayesinde sperm değeri yükseldi. 1 aydır kullanıyor ve sperm kendini 3 ayda yeniliyor ona nazaran 1 ayda 3 katına çıktı. Sizce bir iki ay daha beklemeli miyim? Aynı durumu yaşayan var mı?
Denemeyi birakma. Canim. Sende sorun yoksa esine odaklan degerleri duzeldi diyosun calismalara devam edin umut kesilmez hic bi zamam.. Benim esiminde haftaya randevusu var sperm. Testi icin

Ben her adet oldugumda bır ıkı saat aglıyorum sonra hırslanıyorum bu ay suları yıcem içicem diye sonra yine aynı husran 😔
İnan Bende yaşıyorum bunları kuzum her isteyen ve sonunda adet gören herkes bunu yaşıyordur ama elimizden geleni yapacağız bol dua ile birlikte

Aynen öyle kuzum elimizden geleni yapıp bolca dua etmek özellikle sağlıklı olsun diye inanın sağlıktan önemli bişey yok ben hep derim Allah ım sağlıklı bir bebek nasip et diye
Tabıkı saglıklı olsun da biz onu bekliyoruz heyecanla.. Bi büyüsün sorucam ona bu günleri ☺️

Merhaba canım hoşgeldinn öncelikle, en üstteki pik ve sonrası çatlama gibi duruyor, değerlendirdiniz mi o günleri? ☺️☺️

Teşekkür ederim hoşbulduum🌺
Sadece ilk günü değerlendirebildik. Biraz yoğun bir dönemdeyiz ama bebek de istiyoruz. Bakalım hayırlısı yine de es geçmeyelim dedik. 🙊

Merhaba hanımlar, testler 3 gün ardarda yapıldı. Yorumlar mısınız? Teste devam etmeli miyim? Yumurta ne zaman oluşmuş ne zaman çatlamış nasıl yorumlanıyordu ovülasyon testinde acaba? :KK64:😊Eki Görüntüle 2551137
Yumurta catlamis son yaptigin bugunse ve bugunde yarinda degerlendir mutlaka canim

Yemek yerken basim.dondu yattim.simdi boyle uyuyabilirim erkende kalkmadim saat 1 di uyandığımda 😂 yarabbim 12 kasim.gelmez.simdi

Ah bu merak işte..beklemehe calıscam ☺
Bekle bekle canim 12 kasim benimde adet oncesi goguslerin siser agrirmi bende baslamasi lazim hala baslamadi bilemiyorum hamilelik belirtisi siser agrir dio ama bnm bat ta da sisio agrio ama hala ne sisme ne ağrıma yok

Back