• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de ben o buharlaşma cızgısını olayını arastırdıgımda aynı ıdrar damlatır gıbı su damlatın cızgı hala duruyorsa gebesınız.. Durmuyosa buharlaşma çızgısısıdr demişti bi arkadds.. Ben dekı buharlaşma idi.. Testi saklamıcaksınız bence deneyebılırsınız
3 dk içinde çıktı sonuç buharlaşma olur mu sizce ? saklayayım demiştim ama denesem mi merak ettim

Tahlil falan yaptırdın mi canım
Tabı esım bıle yaptırdı hıc Bı sorun yok gıbı gorunuyor.. Doktor ılac bıle vermıyor bu hormonlar la ılac yazamam dedı. Bizim ilk baslarda cok bılgısızdık yumurtlama gunu falan bılmıyordum.. Sonra yumurtlama gunlerınde denk dusemedıgımz zamanlar oluyordu yazlaro memlekete gıdıyorum ayrı kalıyorduk.. O yuzden Bı sure daha de neyın bakalım dedı

3 dk içinde çıktı sonuç buharlaşma olur mu sizce ? saklayayım demiştim ama denesem mi merak ettim
Ben 5 dk bekledım bıse cıkmayınca dıger odaya gıtmıstım yarım saat sonra falan esım gormus testı getırdı gösterdi burda cızgı var dedı.. Cızgı ne zaman olustu bılmıyorum deneyın hamıleysenız zaten Baska test yaparsınız yıne cıkar yıne saklarsınız ☺️ ama bence hamılesınız

Tabı esım bıle yaptırdı hıc Bı sorun yok gıbı gorunuyor.. Doktor ılac bıle vermıyor bu hormonlar la ılac yazamam dedı. Bizim ilk baslarda cok bılgısızdık yumurtlama gunu falan bılmıyordum.. Sonra yumurtlama gunlerınde denk dusemedıgımz zamanlar oluyordu yazlaro memlekete gıdıyorum ayrı kalıyorduk.. O yuzden Bı sure daha de neyın bakalım dedı
O zaman sorun olmasa bile kuru incir ballı ceviz yumurta bunları günlük tüketebilirsin canım bir yan etkisi olmaz bence iyi gelebilir bilmiyorum benim hormon sonuçları pek iyi gelmedi mesela ben yine de yumurta güçlendirmek için bunları tükettim ve adetim bittikten 3 gün sonra yumurtladım erken yumurtluyormuşum meğerse ovulasyonla öğrendim ve her gün birliktelik oldu

Ben 5 dk bekledım bıse cıkmayınca dıger odaya gıtmıstım yarım saat sonra falan esım gormus testı getırdı gösterdi burda cızgı var dedı.. Cızgı ne zaman olustu bılmıyorum deneyın hamıleysenız zaten Baska test yaparsınız yıne cıkar yıne saklarsınız ☺ ama bence hamılesınız
İnşallah canımmm ama 5 dk sonrasında çıkan sonuç kesin değil yazıyor her yerde .dediğini yapayım dur merak ettim

O zaman sorun olmasa bile kuru incir ballı ceviz yumurta bunları günlük tüketebilirsin canım bir yan etkisi olmaz bence iyi gelebilir bilmiyorum benim hormon sonuçları pek iyi gelmedi mesela ben yine de yumurta güçlendirmek için bunları tükettim ve adetim gittikten 3 gün sonra yumurtladım erken yumurtluyormuşum meğerse ovulasyonla öğrendim ve her gün birliktelik oldu
Clıfe macunundan yedım 3 ay oldu.. Bır ay ara verılcek şimdi Zeytınyagı tavsıye ettı arkadslar burda onu denıcektım onları da yıyebılırım hepsı sevdıgım seyler ☺️ avokado yiyorum hergun.. Polen yiyordum macun dan berı yemıyorum

Eşim sperm testi yaptırdı. Doktora gösterdik bu sayı düşük şuan ilk sıkıntı sperm sayısı dedi. 1 yıldır istiyoruz. 3 aydır klomen+iğne tedavisi görüyordum fayda etmedi. Benle aynı durumda olan var mı ? Eşim varikosel ameliyatı olucak. Bu sürede ben beklemeli miyim sizce. Yoksa rahim filmi falan çektirmeli miyim? Keçiboynuzu sayesinde sperm değeri yükseldi. 1 aydır kullanıyor ve sperm kendini 3 ayda yeniliyor ona nazaran 1 ayda 3 katına çıktı. Sizce bir iki ay daha beklemeli miyim? Aynı durumu yaşayan var mı?

Eklentiler

• 20191104_115020.jpg
    20191104_115020.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 20191104_115008.jpg
    20191104_115008.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 31
Clıfe macunundan yedım 3 ay oldu.. Bır ay ara verılcek şimdi Zeytınyagı tavsıye ettı arkadslar burda onu denıcektım onları da yıyebılırım hepsı sevdıgım seyler ☺ avokado yiyorum hergun.. Polen yiyordum macun dan berı yemıyorum
Bende bir daha ki ay için macun,balık yağı (çok iyi geliyormuş) böyle şeyler almayı düşünüyordum eğer bu sefer yoksa bende yicem onlardan canım

Merhaba hanımlar, testler 3 gün ardarda yapıldı. Yorumlar mısınız? Teste devam etmeli miyim? Yumurta ne zaman oluşmuş ne zaman çatlamış nasıl yorumlanıyordu ovülasyon testinde acaba? :KK64:😊
15728820651166356454065089748401.jpg

O zaman sorun olmasa bile kuru incir ballı ceviz yumurta bunları günlük tüketebilirsin canım bir yan etkisi olmaz bence iyi gelebilir bilmiyorum benim hormon sonuçları pek iyi gelmedi mesela ben yine de yumurta güçlendirmek için bunları tükettim ve adetim bittikten 3 gün sonra yumurtladım erken yumurtluyormuşum meğerse ovulasyonla öğrendim ve her gün birliktelik oldu
Bi de ben gec baslayabıldım ovulasyon testıne 11 gün basladım 12.gün koyuydu. Acaba yakalayamadım mı macun dan dolayı erken mı oldu acaba kı kafam o yuzden de karısık

Bi de ben gec baslayabıldım ovulasyon testıne 11 gün basladım 12.gün koyuydu. Acaba yakalayamadım mı macun dan dolayı erken mı oldu acaba kı kafam o yuzden de karısık
Evet canım olabilir tabi ki ben adet biter bitmez hemen başlıyorum ovulasyon yapmaya

Canım yoksa zaten yarın kan tahlilinde görücem elbet çıkacak yani öyle yada böyle sen üzülme ben alışığım :KK39:
Ben her adet oldugumda bır ıkı saat aglıyorum sonra hırslanıyorum bu ay suları yıcem içicem diye sonra yine aynı husran 😔

Merhaba hanımlar, testler 3 gün ardarda yapıldı. Yorumlar mısınız? Teste devam etmeli miyim? Yumurta ne zaman oluşmuş ne zaman çatlamış nasıl yorumlanıyordu ovülasyon testinde acaba? :KK64:😊Eki Görüntüle 2551137
Merhaba canım hoşgeldinn öncelikle, en üstteki pik ve sonrası çatlama gibi duruyor, değerlendirdiniz mi o günleri? ☺️☺️

Elimizden geleni yapıyoruz takdir Rabbımın artık 🙏🏻
Aynen öyle kuzum elimizden geleni yapıp bolca dua etmek özellikle sağlıklı olsun diye inanın sağlıktan önemli bişey yok ben hep derim Allah ım sağlıklı bir bebek nasip et diye

Back