- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.041
İnşallah canım ilk defa böyle oldu 7 aydır erken ve böyle damlaERken yumurtlamıssınız benımde bat 13du bende dun yumurtlamayı gordum evet olabılır ınsallah oledır canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ilk defa böyle oldu 7 aydır erken ve böyle damlaERken yumurtlamıssınız benımde bat 13du bende dun yumurtlamayı gordum evet olabılır ınsallah oledır canım
Gunaydin ❤❤ HAMIŞ adaylarim
Geceden biraktiklarimizin öcünü mu aliyonuz oku oku yarim saatie anca geldim
Vereyim bakayım adetlerim düzenlidir ama erken adet olmadıysam inşallah
Koyulasmıs evet canımm
kuzum sen ilk yapmıştın dün sanırım elinde az test vardı öyle hatırlıyorum..
bak daha yeni yeni koyulaşıyor büyük ihtimalle sen yarın yada öbür gün yumurtlarsın pik olur, sonraki 2 gün de çatlar, sen bu önümüzdeki 5-6 günü çook iyi değerlendir
Evet kuzular ya her gün ilişki oluyodu 2 gün hastalık nedeniyle ara verdik yumurtlama geçti diye üzülmüştüm takvimde de yarını gösteriyo yumurtlama için galiba doğru hesaplıyo eğer doğruysa 28 29 gün döngüm olmasına rağmen 16. 17. gün yumurtlama oluyo bendeYumurtlama geliyo gibi test dahada koyulasmis canim
İnşallah öyledir umutlandım bi anda farklı bişey yaşayınca Erken gebelik testi yapsam çıkmaz dimisobbet muabbett Didoşum senin saatler geri tabi
kız yerleşmedir inşallah 13 üne çok var o kadar da erken adet olmazsın herhaldee
Kiz sen ne is yapiyonBu uyku ölduryor beni doyamıyorum uyumak istiyorum Hıc uyanmamak istiyorum çokkkk
Kiz sen ne is yapiyon
IyimisAdliyedeyim memurum
Catlamis kuzum bugunde yapin yarinda mutlakaKızlar catlamıs mı??(daha dun kopkoyuydu
Hehee iyi her gün çeşit çeşit insan görünce evdekine şükrediyorumIyimis
KUZUM bugun yapanucam ama((Catlamis kuzum bugunde yapin yarinda mutlaka
NiyeKUZUM bugun yapanucam ama((
İnşallah öyledir umutlandım bi anda farklı bişey yaşayınca Erken gebelik testi yapsam çıkmaz dimi
KUZUM bugun yapanucam ama((
Esım gec gelıcek eve bugn yapsam bıle yarın yapamam
Bekleyeyim ayyy beklemekte çok zorkuzum eğer yerleşme kanıysa hcg artmaya başlamış mıdır acaba bilemedim ki, bir kaç gün daha bekle bencee
Geç gelsin ne olacak yapın yapın ertelemeyingecenin geç saatlerinde daha güzel olur Hem yataktan da kalkmazsınızEsım gec gelıcek eve bugn yapsam bıle yarın yapamam
Bugun gec yap ozaman yumurta catladikdan 24 48 saatt yasiyoEsım gec gelıcek eve bugn yapsam bıle yarın yapamam
Yavrum sorun o işte hiçbir şey yapmıyor. Fikir ondan gelmişti ama iş icraata gelince dut yemiş bülbül gibi...Naptıda çabalamadıgını dusundun?benım esımde hıc bu konuları konusmaz benım bugun yunurtlama gunum hadı ılıskı yasayalım desem yasamaz bu tarz seylere cok karsı
Yine gittiğinde sorun mu çıktı canım o kısmı anlamadımTekrae gir kuzum banada ilk gittigimde bisi yok dediler yone gittim oyle cikti