- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.021
Nolduu canım??ben okuyamadımAh biz bir taburcu olamadık eve gitmek istiyorum hastaneden nefret ediyorum ya 12 gibi taburcu ediceklermis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolduu canım??ben okuyamadımAh biz bir taburcu olamadık eve gitmek istiyorum hastaneden nefret ediyorum ya 12 gibi taburcu ediceklermis
Gittim canım doktor sorun yok dedi. Ama her ay ölüyorum ağrıdanKontole felan gittin mi canim hic bisi yok dimi
Eltim dogum yaptıda canım yanında kalıyorum refakatçi olarak taburcu elemeyi bekliyoruz mahvolduk hastanede yaNolduu canım??ben okuyamadım
Yaaa Allah yardımcınız olsun canımEltim dogum yaptıda canım yanında kalıyorum refakatçi olarak taburcu elemeyi bekliyoruz mahvolduk hastanede ya
Coksagol canim Allah ragzi olsun ❤Yaaa Allah yardımcınız olsun canım
EVEt dun yaptık canım ama ben yatamıyorm yatakfa ole kalkıyorum dus alıyorum...ayrıca bugun yapamıcaz amaoyuzden en azından yarın catlar dıyorum yarın yapabılırım cunku ılıskı esım bugun yol
Eşim sürekli whatsaptan yazıyor kendıyle ilgili
şimdide aradı canımlı cicimli konusuyo
bende kırıldıgımı anlasın dıye ses tonum kısık konusuyorum bilerek
sizce whatsaptan yazmalımıyım 'akşam gönlümü al tarzı bişeyler. hazır konusuyoken.yoksa aksamımı bekliyim
yani bişey yaşanacaksa önceden konusulmasından hoşlanmıyo orası kesinay bilemedim ki, bence akşamı bekle iyice yanaşsın, karakteri nasıl ama sen daha iyi bilirsin, bazı insanlara soğu konuşunca hemen oda geri çekilir ya öyleyse çokta uzak durma
BEN Olsam yazardımEşim sürekli whatsaptan yazıyor kendıyle ilgili
şimdide aradı canımlı cicimli konusuyo
bende kırıldıgımı anlasın dıye ses tonum kısık konusuyorum bilerek
sizce whatsaptan yazmalımıyım 'akşam gönlümü al tarzı bişeyler. hazır konusuyoken.yoksa aksamımı bekliyim
yani bişey yaşanacaksa önceden konusulmasından hoşlanmıyo orası kesin
Koyulasmıs evet canımmKuzular bi bakar mısınızz galiba yumurtlama geçmemiş dünden bugüne baya koyulaşmış bi de bugün de şeffaf akıntım çok oldu sabah neredeyse su gibi dökülecekti
Tekrae gir kuzum banada ilk gittigimde bisi yok dediler yone gittim oyle ciktiGittim canım doktor sorun yok dedi. Ama her ay ölüyorum ağrıdan
Kuzular bi bakar mısınızz galiba yumurtlama geçmemiş dünden bugüne baya koyulaşmış bi de bugün de şeffaf akıntım çok oldu sabah neredeyse su gibi dökülecekti
Yumurtlama geliyo gibi test dahada koyulasmis canimKuzular bi bakar mısınızz galiba yumurtlama geçmemiş dünden bugüne baya koyulaşmış bi de bugün de şeffaf akıntım çok oldu sabah neredeyse su gibi dökülecekti
Vereyim bakayım adetlerim düzenlidir ama erken adet olmadıysam inşallah1 haftayı geçmiş olabilir canımm, bat 13 kasım daha var test için erken ama istersen 3-4 gün sonra bi kan ver
İnsallah canim inşallahİnşallah inşallah. Bi taraftan yapmaktan da korkuyorum