• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bugun aksam 10 11arası yada yarın 8gıbı aksam hangısınde daha yuksek sence canım bırınınsecmem lazım
Ikiside iyi guzel bi zaman ama bugun yapın ya yumirta 24 48 saat arasi diyo 24 saatte catlarsa yarin yetişmez bugun yap gitsin essegi sallam baglayalim 😂

E NApsın prkı sonucta ıcıne bosalıyor senın beklentın ne?
Yavrucum ben zaten beni amuda kaldırsın ters tutsun evirsin çevirsin istemiyorum. Düşün 1 ayda 3-4 defa ilişki yaşadık bu ay o da benim zorlamamla... Adamın başında bik bik konuşmaktan yıldım artık. Bebek istiyor ama ala romantizm peşinde. Hoş yaşamayan da bilmez...

Ikiside iyi guzel bi zaman ama bugun yapın ya yumirta 24 48 saat arasi diyo 24 saatte catlarsa yarin yetişmez bugun yap gitsin essegi sallam baglayalim 😂
BUGun yanasmam lazım bızım sorunumuz kocaama yanasınca anlıyor cocuk ıcın yanastıfımı oyuzden ısın ıcınden cıkamıyorum:((((

Yavrucum ben zaten beni amuda kaldırsın ters tutsun evirsin çevirsin istemiyorum. Düşün 1 ayda 3-4 defa ilişki yaşadık bu ay o da benim zorlamamla... Adamın başında bik bik konuşmaktan yıldım artık. Bebek istiyor ama ala romantizm peşinde. Hoş yaşamayan da bilmez...
ANladım kuzum ılıskıyı heo sen mı baslatıyorsun?

O naisl ya ayda 4 kere adamin ici gecmis herhalde 😂 zamaninda veriyomuz veriyomuz her istediginde sonra istemiyorlar 😂

BUGun yanasmam lazım bızım sorunumuz kocaama yanasınca anlıyor cocuk ıcın yanastıfımı oyuzden ısın ıcınden cıkamıyorum:KK43:(((
Caktirmadan yanas 😂 ben mesela ustumu başımı cikarip giriyorum yataga popomu dayiyorum ona saril askim boyle yatalim diyorum 😂😂😂 kendi geliyo direk dun gece yaptim benimki erken gitti uyumaya ben sonra gittim hemen geldi yapıştı 😂 tutmasam gece 2 de xapcakti yani 😂

Caktirmadan yanas 😂 ben mesela ustumu başımı cikarip giriyorum yataga popomu dayiyorum ona saril askim boyle yatalim diyorum 😂😂😂 kendi geliyo direk dun gece yaptim benimki erken gitti uyumaya ben sonra gittim hemen geldi yapıştı 😂 tutmasam gece 2 de xapcakti yani 😂
ISte ben savah cok erken kalktıım ıcın ondan once yatıyorum bız oyuzden hep aksam ıs cıkısı yapıyoruz o ısı bugude bıyere gıdıcemtı ıptal oldu ama mısafırlıge gıdıcez eve gelıncede nasıl yapcam bılmıyom

kızlar merhaba sessiz takipteydim sizi ne eğlenceli ne umutlu bi grup olmuşsunuz beni de aranıza alırmısınız :)
sat 4 ekim bat 03 kasım saat 13:30 da de gideceğim sizce hamiş miyim bende 🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• 5546559D-DA12-498E-A2A9-106B01425177.jpeg
    5546559D-DA12-498E-A2A9-106B01425177.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 29
bunu bu akşam yapıcam :KK45::KK45:

Back