• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bayılıyorum festivallereeee bende dün narenciye festivalindeydimm :KK36:
ben hallederim kuzum tablolarla uğraşmayı çok seviyorum zatenn, teşekkür ederim düşünmen bile yeterr :halay:

Bende cok seviyorum bizim burası küçük bi ilce her zaman olmuyo boyle şeyler. Cokta buyuk bi etkinlik degil ama yinede olsun degisiklik oluyor 😍😍

Kızlar benim bat 13 kasım 23-24 ekim de yumurtlamayı ovulasyonda görmüştüm. Bugün ayaktayken hafif bişey aktı gibi hissettim lavaboya gittiğimde (sabahtan günlük ped koymuştum ) 1 damla kahverengimsi bir akıntı geldiğini gördüm yerleşme olur mu sizce bu zamanda

İyi olmus canim yap at fotoğraf buralardayiz
Tesekkur wdeeım canım desteklerınız ıcın:)ıykı ovulasyon yapmısım yoksa ben gecen hafta sanıp bu hafta belkı ılıskı ıcın cok kasmıcaktım kendımı takvımde onde gosterıyordu baya ben ılk hamılelık ooe olunca takvım dogru dıe dusunmustum

Kızlar benim bat 13 kasım 23-24 ekim de yumurtlamayı ovulasyonda görmüştüm. Bugün ayaktayken hafif bişey aktı gibi hissettim lavaboya gittiğimde (sabahtan günlük ped koymuştum ) 1 damla kahverengimsi bir akıntı geldiğini gördüm yerleşme olur mu sizce bu zamanda
İnşallah da yerlesmedir canım 🤲

ERken yumurtlamıssınız benımde bat 13du bende dun yumurtlamayı gordum evet olabılır ınsallah oledır canım

1 haftayı geçmiş olabilir canımm, bat 13 kasım daha var test için erken ama istersen 3-4 gün sonra bi kan ver :halay:

Eklentiler

• 5A0A2ADE-E389-406D-AF1D-433086CEEDDA.png
    5A0A2ADE-E389-406D-AF1D-433086CEEDDA.png
    306 KB · Görüntüleme: 26
Ah biz bir taburcu olamadık eve gitmek istiyorum hastaneden nefret ediyorum ya 🙄😣 12 gibi taburcu ediceklermis

vaovv dün pikmişş dün değerlendirdiniz mi pekiii
EVEt dun yaptık canım ama ben yatamıyorm yatakfa ole kalkıyorum dus alıyorum...ayrıca bugun yapamıcaz ama:(oyuzden en azından yarın catlar dıyorum yarın yapabılırım cunku ılıskı esım bugun yol

Back