- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.001
İyi olmus canim yap at fotoğraf buralardayizKızlar saat 12de ovulasyon yapıcam:)dun bana yumurtlama yapın dedınız yaptık bakalım bu gun nolucak:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olmus canim yap at fotoğraf buralardayizKızlar saat 12de ovulasyon yapıcam:)dun bana yumurtlama yapın dedınız yaptık bakalım bu gun nolucak:)
Canım bende 66ydı suan 61ım:)Kızlar valla ben diyete iyi devam ediyorum ha 2 kilo vermişim devam ediyorum inşallah güzelce zayıflayabilirim yaa, Aslış sen naptın kuzum diyet işlerini @m_aslicim
bayılıyorum festivallereeee bende dün narenciye festivalindeydimm
ben hallederim kuzum tablolarla uğraşmayı çok seviyorum zatenn, teşekkür ederim düşünmen bile yeterr![]()
Tesekkur wdeeım canım desteklerınız ıcın:)ıykı ovulasyon yapmısım yoksa ben gecen hafta sanıp bu hafta belkı ılıskı ıcın cok kasmıcaktım kendımı takvımde onde gosterıyordu baya ben ılk hamılelık ooe olunca takvım dogru dıe dusunmustumİyi olmus canim yap at fotoğraf buralardayiz
İnşallah da yerlesmedir canımKızlar benim bat 13 kasım 23-24 ekim de yumurtlamayı ovulasyonda görmüştüm. Bugün ayaktayken hafif bişey aktı gibi hissettim lavaboya gittiğimde (sabahtan günlük ped koymuştum ) 1 damla kahverengimsi bir akıntı geldiğini gördüm yerleşme olur mu sizce bu zamanda
Kızlar saat 12de ovulasyon yapıcam:)dun bana yumurtlama yapın dedınız yaptık bakalım bu gun nolucak:)
Yumurtlamadan 11-12 gün sonra yerleşme olur mu acabaİnşallah da yerlesmedir canım![]()
Yaaaa ınsallah bugun catlamaz:)))bugun yapamam cunku ılıskıyap bakalım kuzum ne çıkcak![]()
ERken yumurtlamıssınız benımde bat 13du bende dun yumurtlamayı gordum evet olabılır ınsallah oledır canımKızlar benim bat 13 kasım 23-24 ekim de yumurtlamayı ovulasyonda görmüştüm. Bugün ayaktayken hafif bişey aktı gibi hissettim lavaboya gittiğimde (sabahtan günlük ped koymuştum ) 1 damla kahverengimsi bir akıntı geldiğini gördüm yerleşme olur mu sizce bu zamanda
dedeiğim gibi 15-16 kasıma denk geliyor canımKuzum Banu Ciftci(unlu bi kadın dogumcu) yumurtlama ne zamansa ondan 14 gun sonra regl olur diyordu
Kızlar benim bat 13 kasım 23-24 ekim de yumurtlamayı ovulasyonda görmüştüm. Bugün ayaktayken hafif bişey aktı gibi hissettim lavaboya gittiğimde (sabahtan günlük ped koymuştum ) 1 damla kahverengimsi bir akıntı geldiğini gördüm yerleşme olur mu sizce bu zamanda
AminnnnnnnnnnnGünaydın bu hafta öyle güzel hafta olsun ki hergün gebe müjdesi alalımmmmmmmmm hepimiz insallah![]()
Yaaaa ınsallah bugun catlamaz:)))bugun yapamam cunku ılıskı
aminn inşallahhhGünaydın bu hafta öyle güzel hafta olsun ki hergün gebe müjdesi alalımmmmmmmmm hepimiz insallah![]()
Dun boleydı canımdünkünü hatırlamıyorum pik miydi kuzumm kaçırmışım ben onu
Dun boleydı canım
EVEt dun yaptık canım ama ben yatamıyorm yatakfa ole kalkıyorum dus alıyorum...ayrıca bugun yapamıcaz amavaovv dün pikmişş dün değerlendirdiniz mi pekiii