Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
reflüm azdı resmen
agzım midem nasıl acı anlatamam
hepimiz dökülüyor

EVEt dun yaptık canım ama ben yatamıyorm yatakfa ole kalkıyorum dus alıyorum...ayrıca bugun yapamıcaz amaoyuzden en azından yarın catlar dıyorum yarın yapabılırım cunku ılıskı esım bugun yol

dün yaptıysanız iyi kuzum spermler yaşıyor ya bi süre

Eşim sürekli whatsaptan yazıyor kendıyle ilgili
şimdide aradı canımlı cicimli konusuyo
bende kırıldıgımı anlasın dıye ses tonum kısık konusuyorum bilerek
sizce whatsaptan yazmalımıyım 'akşam gönlümü al tarzı bişeyler. hazır konusuyoken.yoksa aksamımı bekliyim

ay bilemedim ki, bence akşamı bekle iyice yanaşsın, karakteri nasıl ama sen daha iyi bilirsin, bazı insanlara soğu konuşunca hemen oda geri çekilir ya öyleyse çokta uzak durma

ay bilemedim ki, bence akşamı bekle iyice yanaşsın, karakteri nasıl ama sen daha iyi bilirsin, bazı insanlara soğu konuşunca hemen oda geri çekilir ya öyleyse çokta uzak durma
yani bişey yaşanacaksa önceden konusulmasından hoşlanmıyo orası kesin

Kuzular bi bakar mısınızz galiba yumurtlama geçmemiş dünden bugüne baya koyulaşmış bi de bugün de şeffaf akıntım çok oldu sabah neredeyse su gibi dökülecekti

Eklentiler

• 20191104_130728.jpg
    147 KB · Görüntüleme: 29
  • 20191104_130820.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 39
  • 20191104_130723.jpg
    233,2 KB · Görüntüleme: 25
BEN Olsam yazardım

Kuzular bi bakar mısınızz galiba yumurtlama geçmemiş dünden bugüne baya koyulaşmış bi de bugün de şeffaf akıntım çok oldu sabah neredeyse su gibi dökülecekti

kuzum sen ilk yapmıştın dün sanırım elinde az test vardı öyle hatırlıyorum..
bak daha yeni yeni koyulaşıyor büyük ihtimalle sen yarın yada öbür gün yumurtlarsın pik olur, sonraki 2 gün de çatlar, sen bu önümüzdeki 5-6 günü çook iyi değerlendir

Yumurtlama geliyo gibi test dahada koyulasmis canim

Gunaydin HAMIŞ adaylarim

Geceden biraktiklarimizin öcünü mu aliyonuz oku oku yarim saatie anca geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…