• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tabi ki canım hoşgeldin, kaç yaşındasın adın ne, ne zamandır çocuk istiyorsun??
Bide beklediğin adet tarihini söyle hemen listeye alalım seni 😍😍
ben hemen kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım 2 yıllık evliyim hiç korunmadık.ben rahim filmi çekindim tüplerim kapalı çıkmıştı. bir tüp bebek denedik ocak ayında başarısız olduk. sonra ameliyatla tüplerimin açılmasına karar verdim sağolsun doktor tüplerimin açıldığını söyledi ama açılmamış kandırıldım yani. 7 ekimde istanbula gittim ecomar cevat hacodan Allah razı olsun tüplerimi açtı. şuan tüplerim açık çok şükür ve ilk deneme gibi bişey olucak benim için :) bat 17 kasım gibi görünüyor şuanda.ovulasyon testimide ekliyim onada bi bakın size zahmet

Eklentiler

• 20191104_085726.jpg
    20191104_085726.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 26
ben hemen kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım 2 yıllık evliyim hiç korunmadık.ben rahim filmi çekindim tüplerim kapalı çıkmıştı. bir tüp bebek denedik ocak ayında başarısız olduk. sonra ameliyatla tüplerimin açılmasına karar verdim sağolsun doktor tüplerimin açıldığını söyledi ama açılmamış kandırıldım yani. 7 ekimde istanbula gittim ecomar cevat hacodan Allah razı olsun tüplerimi açtı. şuan tüplerim açık çok şükür ve ilk deneme gibi bişey olucak benim için :) bat 17 kasım gibi görünüyor şuanda.ovulasyon testimide ekliyim onada bi bakın size zahmet

hoşgeldin canımm, çok şükür açılmış ya tüplerin..
14. gün dediğini ne zaman yaptın canım? pike çok yakın bugün yarın pik olur

Kızlarr bat listesini tarihe göre sıralayacağım inşallah öğle arası, şimdi biraz daha yoğun iş yeri, tabloyu daha da kullanışlı hale getireceğim, en azından sırası geleni biliriz direk değiştiririz :halay:

Back