- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.981
inşallah canım. 2 yıllık evlilikte bu benim için ilk deneme olacak bakalım sonu güzel olsun inşallah benim için hepimiz için
inşallah canım inşallahyüce Rabbim zamanını bilir ya inşallah bu aydır, hiç bir işleme gerek kalmadan doğal yollarla oluverir..
Ben biraz rahatsızım boğaz ağrısı ateş kalktım zorla yataktan öğlen okula gidicem kötü olursam daha da rapor alırım. Pazartesi baya bi durgun başladıKızlaaaar ne yapıyorsunuz pazartesi durgunluğu var herkeste
Ben biraz rahatsızım boğaz ağrısı ateş kalktım zorla yataktan öğlen okula gidicem kötü olursam daha da rapor alırım. Pazartesi baya bi durgun başladı
Ihlamur iciyorum bende az toparlanaym diyeKızlaaaar ne yapıyorsunuz pazartesi durgunluğu var herkeste
Aynen öyle sağol kuzumgeçmiş olsun kuzum, salgın var tam mevsim geçişlerindeyiz dikkat et kendine
Ihlamur iciyorum bende az toparlanaym diye
Bende adliye geldım kahvaltı yaptım zorla şimdi kahve içip hemen ifadeye basliyacaz savcımla siz ne yapıyorsunuz kuzuccuklarım❤
Valahı bu işi bulanı bi bulam en agır mahkemede yargılatacagim bizaat giricem o durusmayaya bende yaklaşık maliyet hazırlıyorum arada girip bakıyorum burayada
ben hemen kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım 2 yıllık evliyim hiç korunmadık.ben rahim filmi çekindim tüplerim kapalı çıkmıştı. bir tüp bebek denedik ocak ayında başarısız olduk. sonra ameliyatla tüplerimin açılmasına karar verdim sağolsun doktor tüplerimin açıldığını söyledi ama açılmamış kandırıldım yani. 7 ekimde istanbula gittim ecomar cevat hacodan Allah razı olsun tüplerimi açtı. şuan tüplerim açık çok şükür ve ilk deneme gibi bişey olucak benim için :) bat 17 kasım gibi görünüyor şuanda.ovulasyon testimide ekliyim onada bi bakın size zahmet
Regl ime 9 gün kalmış.
ne zaman çatlayacakta döllenecekte kanda cıkacak
yada olmazsa ne zaman regl olacağım
bu ay cok garip oldu ya
evet canım 3 gün sonra oldu yumurtlamakuzum belki 9 günü geçebilir, geç çatladı ya, gecikti diye stres yapma sakın... sizin gibi düzenli adet görenler genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyormuş 5-6 gün gecikebilir yani
akşamada yaparım test bakalım nasıl çıkacak. inşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin .14. gündeki testleriniz yumurtlama dönemi gibi baya net çıkmış. Değerlendirin bol bol.
Hayırlısı olsun sizin için ve hepimiz için :)
bizi habersiz bırakmayın ama sonuç ne olursa olsun .Biz merak ederiz
Yaa cok iyi olur Büsra canim. Firsatim olsa yardimci olurdum ama Arasla cok yapamıyorum. Simdi Zeytin Festivaline geldikKızlarr bat listesini tarihe göre sıralayacağım inşallah öğle arası, şimdi biraz daha yoğun iş yeri, tabloyu daha da kullanışlı hale getireceğim, en azından sırası geleni biliriz direk değiştiririz
Yaa cok iyi olur Büsra canim. Firsatim olsa yardimci olurdum ama Arasla cok yapamıyorum. Simdi Zeytin Festivaline geldik
Kuzum Banu Ciftci(unlu bi kadın dogumcu) yumurtlama ne zamansa ondan 14 gun sonra regl olur diyorduRegl ime 9 gün kalmış.
ne zaman çatlayacakta döllenecekte kanda cıkacak
yada olmazsa ne zaman regl olacağım
bu ay cok garip oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?