Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canım. 2 yıllık evlilikte bu benim için ilk deneme olacak bakalım sonu güzel olsun inşallah benim için hepimiz için

yüce Rabbim zamanını bilir ya inşallah bu aydır, hiç bir işleme gerek kalmadan doğal yollarla oluverir..

14. gündeki testleriniz yumurtlama dönemi gibi baya net çıkmış. Değerlendirin bol bol.
Hayırlısı olsun sizin için ve hepimiz için :)

bizi habersiz bırakmayın ama sonuç ne olursa olsun .Biz merak ederiz

Regl ime 9 gün kalmış.
ne zaman çatlayacakta döllenecekte kanda cıkacak
yada olmazsa ne zaman regl olacağım
bu ay cok garip oldu ya

Regl ime 9 gün kalmış.
ne zaman çatlayacakta döllenecekte kanda cıkacak
yada olmazsa ne zaman regl olacağım
bu ay cok garip oldu ya

kuzum belki 9 günü geçebilir, geç çatladı ya, gecikti diye stres yapma sakın... sizin gibi düzenli adet görenler genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyormuş 5-6 gün gecikebilir yani

kuzum belki 9 günü geçebilir, geç çatladı ya, gecikti diye stres yapma sakın... sizin gibi düzenli adet görenler genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyormuş 5-6 gün gecikebilir yani
evet canım 3 gün sonra oldu yumurtlama
o yüzden 3 gün kesin atıcak.
13 kasım bat ama 16 kasım olacak gibi

14. gündeki testleriniz yumurtlama dönemi gibi baya net çıkmış. Değerlendirin bol bol.
Hayırlısı olsun sizin için ve hepimiz için :)

bizi habersiz bırakmayın ama sonuç ne olursa olsun .Biz merak ederiz
akşamada yaparım test bakalım nasıl çıkacak. inşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin .
aranıza katıldım artık habersiz bırakmam fikir alış verişi çok önemli

Yaa cok iyi olur Büsra canim. Firsatim olsa yardimci olurdum ama Arasla cok yapamıyorum. Simdi Zeytin Festivaline geldik

Yaa cok iyi olur Büsra canim. Firsatim olsa yardimci olurdum ama Arasla cok yapamıyorum. Simdi Zeytin Festivaline geldik

bayılıyorum festivallereeee bende dün narenciye festivalindeydimm
ben hallederim kuzum tablolarla uğraşmayı çok seviyorum zatenn, teşekkür ederim düşünmen bile yeterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…