• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy bilmiyorum ki büş cuma kan verdim bat tan 2 gün sonraydı 390 çıktı dr 200 yeterliyken bu sonuç çok iyi 19 kasımda gel kese ve kalp atımı bakalım dedi çok heyecanlıyım:rolleyes:

ay kızzz inşallah ikizdir de ondan çok yükselmiştirrrr:KK8:
Kuzum benim maşallah maşallah sağlıkla gelsin kuzucuklarımızzzz M Mrs terazi ❤️❤️❤️

Ruyamda adet oluyordum yaa hepimiz gorduk sanirim bu ruyayi kafama cok taktiysam demek ki 😂insallah tersi cikar 😁

ah bu bilinç altımızzzz 😂😂😂 bize ikiz bebeler mi vermedi rüyamızda, bebek mi emzirtmedi bebek mi doğurtmadı 😂😂😂 kız inşallah seninkinin tersi çıkar 😂😂

Ayy amin büşcüm insallah keske hemen bilsek hamis olup olmadigimizi 😍

Keşke yaa, beklemek en zoru, benim adetimde çarşambaya biter, ovulasyonlarımda yolda geliyor, bu ay bi dolu bi boş, zeytinyağı, folik asitle bomba gibi gircem, çok umutluyum 😂😂

Canim benim ya valla bende uzuntunu hissettim🙁 uzulmez mi insan. Umudumuz yeni catlamis olmasi veya hala pik gosteriyor olmasi kuzum ❤ Yap testini bize foto at. Bence bugun iliski olacak ama
geçti diye düşünme kuzum bugün çatlıyor tam zamanları asıl
Keşke bugünde pik olsa
tabi aslında çatlama günüm bugün ama dün akşam çatladı bence.
yumurta 24 saat yasıyor
14:30 iple çekliyorum

Keşke bugünde pik olsa
tabi aslında çatlama günüm bugün ama dün akşam çatladı bence.
yumurta 24 saat yasıyor
14:30 iple çekliyorum
bende iple çekiyorum kuzum ama çatlama süreci var yani kaç saatte çatladığını bilemeyiz, o yüzden bu gece olursa eğer umudum var benim..

Keşke yaa, beklemek en zoru, benim adetimde çarşambaya biter, ovulasyonlarımda yolda geliyor, bu ay bi dolu bi boş, zeytinyağı, folik asitle bomba gibi gircem, çok umutluyum 😂😂
Benim adetim bi geleydi hatta gelmeyeydi😁olmazsa bende ovulasyon deniycem bakalim bi dogru mu yapiyormusum

ay kızzz inşallah ikizdir de ondan çok yükselmiştirrrr:KK8:
Kuzum benim maşallah maşallah sağlıkla gelsin kuzucuklarımızzzz M Mrs terazi ❤❤❤
cumartesi ilk defa bebek eşyası satan yerlere bakayım dedim ikizlerse battığımızın resmidir :KK70: :KK70: şaka bir yana bu duyguları rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kalbimde ki en büyük dualarımdan:dua:

cumartesi ilk defa bebek eşyası satan yerlere bakayım dedim ikizlerse battığımızın resmidir :KK70: :KK70: şaka bir yana bu duyguları rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kalbimde ki en büyük dualarımdan:dua:

amiinn kuzumm benimm aman ikiz olsun sağlıkla gelsinlerde akrabalar dedeler ananneler babanneler alırlar her şeylerini :KK45: bende alırım kız gönderirim valla :rapci:

Ilk bebis mi senin cnm cocuk kiyafetleri bizimkilerden daha maliyetli alisiyor ama insan 😂😂

Back