- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.961
yaa balsın teyzesi teşekkür ederizamiinn kuzumm benimm aman ikiz olsun sağlıkla gelsinlerde akrabalar dedeler ananneler babanneler alırlar her şeylerinibende alırım kız gönderirim valla
İlk canım inşallah valla tahmin ediyodumda bu kadarını düşünmemiştimIlk bebis mi senin cnm cocuk kiyafetleri bizimkilerden daha maliyetli alisiyor ama insan
İlk canım
Allah kesemize bereket kocalarimiza kuvvet versinİlk canım inşallah valla tahmin ediyodumda bu kadarını düşünmemiştim
Insallah kuzum amansen boyle karamsar olursab kendin icin daha zor bu yuzden sen saglam dur biz yanindayiz ❤valla her zaman dua ediyorum
rabbim bana ikiz versin
çünkü bu kocayla 2.cocuk bile zor.
2tane versinde bıdaha ugrasmayım
valla her zaman dua ediyorum
rabbim bana ikiz versin
benım annemın bütün kardeşlerinde ikiz var. bi bızde yokhaklısın valla kuzum inşallahm_aslicim ya sana ikiz nasip etsin Rabbim, var mı ailede ikiz hiç?
ben hemen kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım 2 yıllık evliyim hiç korunmadık.ben rahim filmi çekindim tüplerim kapalı çıkmıştı. bir tüp bebek denedik ocak ayında başarısız olduk. sonra ameliyatla tüplerimin açılmasına karar verdim sağolsun doktor tüplerimin açıldığını söyledi ama açılmamış kandırıldım yani. 7 ekimde istanbula gittim ecomar cevat hacodan Allah razı olsun tüplerimi açtı. şuan tüplerim açık çok şükür ve ilk deneme gibi bişey olucak benim için :) bat 17 kasım gibi görünüyor şuanda.ovulasyon testimide ekliyim onada bi bakın size zahmettabi ki canım hoşgeldin, kaç yaşındasın adın ne, ne zamandır çocuk istiyorsun??
Bide beklediğin adet tarihini söyle hemen listeye alalım seni
amin canım ben çalışıyorum varım yoğum feda olsunAllah kesemize bereket kocalarimiza kuvvet versin
canım inşallah gönlünden geçen olur erkek tarafındaki genlerden ikiz geliyor diye biliyorum ama yanlışta olabilirvalla her zaman dua ediyorum
rabbim bana ikiz versin
benım annemın bütün kardeşlerinde ikiz var. bi bızde yok
ben hemen kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım 2 yıllık evliyim hiç korunmadık.ben rahim filmi çekindim tüplerim kapalı çıkmıştı. bir tüp bebek denedik ocak ayında başarısız olduk. sonra ameliyatla tüplerimin açılmasına karar verdim sağolsun doktor tüplerimin açıldığını söyledi ama açılmamış kandırıldım yani. 7 ekimde istanbula gittim ecomar cevat hacodan Allah razı olsun tüplerimi açtı. şuan tüplerim açık çok şükür ve ilk deneme gibi bişey olucak benim için :) bat 17 kasım gibi görünüyor şuanda.ovulasyon testimide ekliyim onada bi bakın size zahmet
çok şükür canım. dün yaptım ikisinide 1 er saat araylahoşgeldin canımm, çok şükür açılmış ya tüplerin..
14. gün dediğini ne zaman yaptın canım? pike çok yakın bugün yarın pik olur
Yapta haber ver canim insallah piktir seninki uzun oluyor yaKeşke bugünde pik olsa
tabi aslında çatlama günüm bugün ama dün akşam çatladı bence.
yumurta 24 saat yasıyor
14:30 iple çekliyorum
çok şükür canım. dün yaptım ikisinide 1 er saat arayla
testim yanımda yok ancak akşama yaparım :)bugün öğleden sonra da yap bence pik olcak
testim yanımda yok ancak akşama yaparım :)
inşallah canım. 2 yıllık evlilikte bu benim için ilk deneme olacak bakalım sonu güzel olsun inşallah benim için hepimiz içintamamdır canımm inşallah piktir de dolu dolu geçer akşam
topiğimiz sana uğur getirsin inşallahh
İnşallah yaValla anlattıklarına göre var bence. İnsallah da vardır kuzum. Stres yapma insallah hersey güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?