- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.921
Çünkü benden başka emek veren biri yok karşımda şu çocuk olayında bu yüzden hiç motivasyonum yok yavrumneden hiç keyfin yok kuzum yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü benden başka emek veren biri yok karşımda şu çocuk olayında bu yüzden hiç motivasyonum yok yavrumneden hiç keyfin yok kuzum yaa
Tamam canım yazarim ben fırsat bulunca bide bugün memleketime gidicem ama sizi ihmal etmem hepinizi öpüyorumçok geçmiş olsun kuzum, dinlen biz hep burdayız iyi olunca gelirsin :)
Sadece ben çabalıyorum, gizsizle aynı şeyleri yaşıyorum her seferinde mutlaka ama mutlaka aksilik çıkıyor. Ee bir olur iki olur her seferinde aynı şey olması bana biraz istemediginin bahanesi gibi gelmeye başladı ben de çabalamayı bıraktım.NEDEN tatlım?
zaman geçti bence. kesşke bugunde pik olsafarkındaysa bu geceden ümitliyim ben
Naptıda çabalamadıgını dusundun?benım esımde hıc bu konuları konusmaz benım bugun yunurtlama gunum hadı ılıskı yasayalım desem yasamaz bu tarz seylere cok karsıSadece ben çabalıyorum, gizsizle aynı şeyleri yaşıyorum her seferinde mutlaka ama mutlaka aksilik çıkıyor. Ee bir olur iki olur her seferinde aynı şey olması bana biraz istemediginin bahanesi gibi gelmeye başladı ben de çabalamayı bıraktım.
Aaa geçmiş olsun kuzum. İyi hissedersin insallah en kısa zamanda. Yat dinlen. ÖptümNeyse bidahakine öyle yapayım şimdi yatıyorum zaten miğdem cok fena çıkaramiyorumda ben öyle bi korkum var derin derin nefes alıyorum bastırmaya calısiyorum. Yattım işte biraz uyumaya calışıcam hiç uyumadım çünkü.
Kuzum ama sen zaten cok onemli olan 2 gunu degerlendirdinSadece 31 Ekim ve 1 Kasım'ı değerlendirdim o günden bu güne de tık yok. Çünkü benim hiç keyfim yok
GunaydiiiiiinGunaydin kızlar
Çünkü benden başka emek veren biri yok karşımda şu çocuk olayında bu yüzden hiç motivasyonum yok yavrum
Bugun yap sen ovulasyonu canim belki yeni catlamis olur belki hala pik olur. Misafirlerden once veya sonra hemen iliski olsa bide keske tamamdirzaman geçti bence. kesşke bugunde pik olsa
Sadece ben çabalıyorum, gizsizle aynı şeyleri yaşıyorum her seferinde mutlaka ama mutlaka aksilik çıkıyor. Ee bir olur iki olur her seferinde aynı şey olması bana biraz istemediginin bahanesi gibi gelmeye başladı ben de çabalamayı bıraktım.
üzgünüm trncysl çok hemdeBugun yap sen ovulasyonu canim belki yeni catlamis olur belki hala pik olur. Misafirlerden once veya sonra hemen iliski olsa bide keske tamamdir❤
Canim benim ya valla bende uzuntunu hissettim uzulmez mi insan. Umudumuz yeni catlamis olmasi veya hala pik gosteriyor olmasi kuzum Yap testini bize foto at. Bence bugun iliski olacak amaüzgünüm trncysl çok hemde
zaman geçti bence. kesşke bugunde pik olsa
Sadece ben çabalıyorum, gizsizle aynı şeyleri yaşıyorum her seferinde mutlaka ama mutlaka aksilik çıkıyor. Ee bir olur iki olur her seferinde aynı şey olması bana biraz istemediginin bahanesi gibi gelmeye başladı ben de çabalamayı bıraktım.
ay haftasonu hiç giremedim sayfaları okumaya çalışırken başım döndü
Hahahah aynı durumdayız. 50-60 sayfa geriye gittim ama bitecek gibi değil pes ettimay haftasonu hiç giremedim sayfaları okumaya çalışırken başım döndü
ay haftasonu hiç giremedim sayfaları okumaya çalışırken başım döndü
aynen ya maşallah sayfalar coşmuşHahahah aynı durumdayız. 50-60 sayfa geriye gittim ama bitecek gibi değil pes ettim
Hahahah aynı durumdayız. 50-60 sayfa geriye gittim ama bitecek gibi değil pes ettim