• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece ben çabalıyorum, gizsizle aynı şeyleri yaşıyorum her seferinde mutlaka ama mutlaka aksilik çıkıyor. Ee bir olur iki olur her seferinde aynı şey olması bana biraz istemediginin bahanesi gibi gelmeye başladı ben de çabalamayı bıraktım.
Naptıda çabalamadıgını dusundun?benım esımde hıc bu konuları konusmaz benım bugun yunurtlama gunum hadı ılıskı yasayalım desem yasamaz bu tarz seylere cok karsı

Neyse bidahakine öyle yapayım şimdi yatıyorum zaten miğdem cok fena çıkaramiyorumda ben öyle bi korkum var derin derin nefes alıyorum bastırmaya calısiyorum. Yattım işte biraz uyumaya calışıcam hiç uyumadım çünkü.
Aaa geçmiş olsun kuzum. İyi hissedersin insallah en kısa zamanda. Yat dinlen. Öptüm 😘

Çünkü benden başka emek veren biri yok karşımda şu çocuk olayında bu yüzden hiç motivasyonum yok yavrum :KK12:

gizsizinde öyle, sizinkileri bi sopadan geçircem valla bu nedir ya, 2-3 sene sonra etrafındaki arkadaşları çoluk çocuk dolunca kucakları, ağlamaya başlarlar bizde yapalım diye :sinirli:

Sadece ben çabalıyorum, gizsizle aynı şeyleri yaşıyorum her seferinde mutlaka ama mutlaka aksilik çıkıyor. Ee bir olur iki olur her seferinde aynı şey olması bana biraz istemediginin bahanesi gibi gelmeye başladı ben de çabalamayı bıraktım.

Ahh bu erkekler yaa 😡 bilseler ne kadar emek veriliyor ne kadar gun takip ediliyor 😡😡 kendilerine ne kadar guveniyolar bu erkekler valla sasiriyorum sanki hemen olacak gibi firsatlari tepiyolar bide

haklısın valla kuzum benim eşim isteksiz olsa bende hiç düşünmezdim, sizinkiler sopa istiyor görecem onları 2-3 seneye kadar 🤬🤬
Eğer o zmAna kadar olursa da teşekkür bile etmezler çabamıza 🤬🤬

Back